På begäran


Anledningen till att jag inte uppdaterat på ett tag är att jag tror att ingen läser min blogg. Därför behövs kommentarer, anonyma eller oanonyma. Annars vill jag inte uppdatera!

Jaja, here is the uppdatering:

Grannen från ett annat land som önskade låna våran balkong förut har inte varit hit sedan vi pratade med Akelius om saken. Konstigt. Antingen är han en fegis eller så har dom där på migrationsverket hittat honom och skickat tillbaka honom till landet där man plingar- på- och- rycker- i- dörren- hos- grannen- klockan- 4- på- morronen-landet. Jag hoppas på det sista, men jag är inte rasist. =)

Grannen uppanpå oss tycker om skitmusik. Den har bra högtalare också grannen där. Och konstig dygnsrytm.

Är det jag eller dom som är hemska grannar? (DOM såklart. Jag är underbar, hälsar på dom jag möter och sånt.)

I onsdags hände minst 2 skojiga saker!

1. En kille i kanske 27årsåldern va in på macken och handlade av mig. Sen typ en halvtimme senare ringer han... "Hej bla bla bla bla bla.... Men det var en sak jag inte kom mig för att fråga när jag var på macken..... Har du lust att äta middag med mig nån gång?" eehhh... hehe... "jag vet inte vad min kille skulle tycka om det" svarade jag, men kände att jag snabbt var tvungen att trösta han lite.. "Men det skulle säkert vara jätteroligt!!" stackars pöjk. Dumpad på telefon av hetaste tjejen på Statoil...

2. Greys Anatomy började igen. På riktigt. Jag älskar greys anatomy. Jag therese ullis och min man åt tacos sen ville inte mannen vara med längre av nån anleding, försvann preciiiis när greys anatomy började, konstigt. Men det gör inget, Greys anatomy var underbart att se, det är det bästa som finns. På tv.

Daniel, var det nåt mer du ville veta? =)

Igår var jag och Therese ute och gick jättelänge, säkert 1½timme! Och nu nyss gjorde jag chili con carne till middag. Va duktig jag är. <3

Fast egentligen är jag bara rastlös!