Finvere!

Äntligen lite gött väder. Igår höll jag och emelie på att frysa ihjäl på stråket men ikväll ska det bli ändring på det. Om syster ringer nån gång alltså. Hon dissar lite just nu, trots att jag har varit snäll och bränt en skiva till henne. Just ja, det var ju inte att leka med heller, skivbränningen. Som om jag kan sånt, jag brukar säga åt karln vilka låtar jag vill ha med och efter en stund har jag en skiva klar. Men icke idag eftersom mannen är turk just nu. Så jag fick fixa en mp3 skiva själv, med mappar å kit. Brände med 24x hastighetsgrejs och det bästa är att skivan funkar!! Jag är jävligt bra måste jag säga. trots att jag inte kan nånting.

Imåra blir min turk svenne igen, det blir kanon. hoppas han har köpt nån present till mig.

es war alles för nu. Imåra ska jag va bakis och sortera stenar, vita i en burk och blåa i en bruk. Jag har nämligen köpt turkosa stenar, som ska vara med dom vita stenarna. det blir finare med ljusen då. Så är det med det.


Tofflor och skor


Sketabra låt, tofflor och skor med Jumper. Kanon.

Idag på jobbet skrattade hanna åt mina köttbullar eftersom dom inte var runda och perfekta. Det är faktiskt insidan som räknas. Dom är gooooa. Tack förresten Bladh för tipset, nästa gång ska jag steka dom i stekpannan på spisen istället för på golvet. Kanske därför det tog sån tid att göra bullköttarna, för att golvet inte var riktigt varmt.

Snart kommer Emelie hit vi ska snacka skit och emelie ska sminka sig. Sen vet jag inte vad vi ska göra. det är ju faktiskt så att stråket öppnar ikväll så vi kanske ska dit. Men emelie har ju ansvar och börjar jobba klockan 8 imåra. Annat är det ju med mig som e ledig. Emelie får ta ansvar över mig också.

En annan bra låt, fast mer dumfulrolig låt, är en man som han med Lasse Stefanz. Nördig och bra, precis som jag.



Dumt.


Idag gjorde jag ett dumt köp. Egentligen hade jag inte råd, men jag snodde lite pengar från mitt stackars sparkonto och vips hade jag råd. Men ändå funkar det inte. Köpte nämligen Greys Anatomy säsong 2 på coop idag, fanns inte säsong 1, MEN den hade jag ju sett på åhlens, så då for jag dit för att köpa den, men den fanns såklart inte längre. och inte på kvantum. inte på elgiganten. inte skivhörnan. inte onoff. Den finns på videoteket, men 350 kr är den inte värd när jag har sett att den kostar 199 kr på alla andra ställen. Men va otroligt jäkla less jag blev. Kan ju inte börja titta på säsong 2 för att sen titta på säsong 1. Går icke. Så nu är allt värdelöst. Jag har ingen karl hemma som tar hand om mig och golvet i hela lägenheten är snorhalt av fett efter att jag stekt köttbullar på 1,5 kg köttfärs idag..

Fy fan va less jag är. Dags att grina en skvätt.

Punkt slut. åver änd aut.

Rättvik

Nu lyssnar jag på Slaptones låt Please. Den och dom är så jäkla suveräna! Jag längtar tillbaka till Rättvik och Cruising när jag hör den här låten (och dom andra). Fan att jag ska jobba den dan, tisdag vecka 31. Sommar och Rättvik hör ihop. Och det gör Rättvik och Classic Car Week också. Och Classic Car Week och Cruising. Och Crusing och Rockabilly. Och Rockabilly och Slaptones. Fattar ni eller? Allt det där är bäst.

Jag var in i Rättvik för nån vecka sen, när jag var och köpte bil. Jag skulle nog kunna bo där. Fast jag skulle nog bli tokig på alla rondeller. Men tänk att bo på hörnet av gågatan där mot turistbyrån, vägen, rondellerna, gågatan, dalahästarna, torget och Fricks konditori. Jag vill.


I helgas tältade jag och karln. Det var mysigt, men en natt räckte bra. Skitväder och vi for hem en dag tidigare än tänkt. Det gör inget, jag fick ju iaf gå på ikea. Sundsvall är ingen hit annars.


Näe men ta och lyssna på Slaptones nu, åk till Rättvik vecka 31, fixa en vikarie till mig och ta med mig också. Och för sjutton, lämna en kommentar nån gång så jag vet att det är fler än jag som läser min blogg.


Spelberoende


Jag säger bara en sak, akta er för det här spelet. Inte så kul, inte så svårt, men man blir beroende. 
http://www.hamsterpaj.net/underhallning/view_item.php?id=461

Idag har jag råkat göra av med lite pengar. Det blev en tröja, på rea faktiskt, första gången jag hittar nåt på rea. Sen blev det en bh till mig och det måste ju vara rättvist så jag köpte ett par kallingar till karln. Ett par som är lite mer lätt att tända på än lumpenkallingarna. Dom är avtändande. Karln använder BARA lumpenkallingar. Det värsta är att det är årtal på dom när dom är gjorda, men mysigt då, om det står 1994 på dom, hur många skitiga äckliga killar har inte haft dom där kallingarna hur många dar då i sträck utan att få dom tvättade? Det är äckligt tycker jag. Lika äckligt är det när det står 2006 på dom. nästan i alla fall. Han ska iaf få dom nya fina orangea i present av mig, så snäll är jag.

Som avslutning på göra av med pengardagen gick jag till Lina på Max och klippte mig. Det blev himla bra, men det är ju svårt att få till det som dom gör på salongen när man kommer hem. omöjligt måste jag säga. Nu ska vi se om Han märker nåt när han kommer hem från jobbet. hoppas på det.

Imåra ska vi köpa tält och på fredag ska vi till Sundsvall på Gatufesten eller vad den heter. Det kanske kan bli kul!

Men nu är det redan onsdag och min lediga vecka är snart förbi. känns så jäkla värdelöst, nu vill jag grina. Har ju inte gjort ett skit ju, bara sovit och slösat bort hela 7 dars ledighet. faan.

Vi bilägare


Jag tillhör er, ni bilägare. För jag har en alles egen bil!! En Bmw 323 im -96, just det ja, m-chassi å sånt, karln säger att det bara är m-speglarna som fattas för att den ska se ut som en m3a. Men jag vill ha originalspeglar, till min originalbil. Bilen är min min min bara min. Köpt för mina egna ihopjobbade pengar, hemkörd från Nässjö av mig själv, försäkring ska jag betala själv och bilen står till och med på mig! Sms:a vägverket så får du se =)

I lördags va vi till almåsa, hellskotta det var roligt. En annan (och ny) sida av släkten så att säga, det där måste nog göras om. Och Christer Halvarsson, det bästajamska nånsin tror jag.
Söndags på jobbet var mindre kul, men jag klarade det!! =)

Förresten har jag en så pigg bil. Den spinner bara man tänker på att gäsa på lite. det är min bil det. <3
Asfalten skriker och springer iväg så fort min bil kommer rullandes.

Jag borde gå ut och gå nu, men det ser ut som det ska bli regn. "osis". Int.

Karln kan få ett hjärta han me <3