Välkommen hem...

Ja, aldrig har jag varit så välkommen hem som idag. Hade satt mannen på att uppdatera rally-sida när jag jobbade, och såklart skulle jag ta över när jag kom hem från jobbet.

Mannen och Mats flög upp från stolarna och blev jätteglada, för så fort jag kom hem skulle dom få ut och lufta jessica och chatryn, som jag tror mats älskling heter.

Trist att när nån väl blir glad att jag kommer hem så är det för att dom ska få åka själv...


Nu sitter jag och vaktar vid telefonen, för att få skriva sen hur det går för Patrik.

Sen är jag rädd att jag är änka innan kvällen kommer...?

Sardinien

Jo det är sant, jag ska faktiskt till Sardinien! Innan studenten för inte ens ett år sen hade jag aldrig varit utomlands, förutom Norge nån gång. Men nu blir det tre gånger på ett år!! Tyskaland två gånger förra året och så nu Sardinien i maj! Det ska bli så jäkla underbart! Men nån som vet hur varmt det är där då?
Jag längtar så mycket till 15-21 maj, skiter i att mannen fyller år där mitt i, han va inte hemma på min födelsedag och jag har inte tid att vara hemma på hans.. Jag ska ju fasen på VM-rally!! Jag syrran och faster ska kolla när petter solberg sebastian loëb och patrik sandell ska köra. Det ska bli så kul, SÅ JÄKLA ROLIGT!! Jag skryter som sjutton med det här, det har jag rätt att göra, eller hur? =D

Nu ska jag jobba massa, allt jag kan så jag inte går så hemskt mycket minus på det här =)

JAG SKA TILL SARDINIEN!!!


=)

Saaaaaaandra

Nu har jag den. Låten. Sandras sång. Det är bra skit! =D Saaaaaandra inte någon tjej som alla andraaaa


Igår skulle jag och Amanda vara nyttiga. Nyttig mat och inte använda bilen. Vi åt glass med fingers, grädde och maränger till efterrätt och efter filmen vi såg skjutsade jag hem amanda i min bil. Det var det nyttiga.. Men vi solade i alla fall solarium! Kanske inte heller nyttigt, men man blir kanske fin iaf =D

Ikväll blire bowling och kebab! tur att jag har tagit min promenad på en timme idag, då får man äta kebab.

Jag längtar tills det blir dans nästa helg! Saaaaaaandra inte någon tjej som alla andraaaaaaa

Köpsugen

Är det fortfarande ingen som vet om älgar är smarta? Jag vill gärna veta, fortfarande.
Och är det ingen som har "Sandras sång"? Jag vill haaaa =)

Jag köpte två par solglasögon idag. På affärn var jag snygg i dom men nu vet jag inte.. Hoppas det är sol imåra iaf, så jag kan visa upp mig i Åre med mina nya briller. Om jag vågar, jag hade emelie som smakråd, och emelie hade pupiller som tefat, och hon var inte hög. Hon var mer blind. Men jag gatt köpa två par, för vi kunde inte bestämma oss.
Annars är jag himla sugen på att köpa en bil! En bmw (3-serien), audi (80 quattro, 90 quattro, a4 turbo quattro, coupé quattro), saab (900, 9-3), opel (astra, vectra, calibra, tigra), volvo (s40) eller volkswagen (passat) eller så.
åå va jag längtar tills jag kan köpa en egen bil för egna pengar! =D

Imåra ska jag och Amanda vara nyttiga och lyxa lite. Fuska med solaruim, äta nyttig mat och inte använda bilen. Det ska bli skojigt.

Hojen startade i söndags, nu vill jag ha sommar! Och en pappa som inte är så anti MC. =)

Min låt

Jag har fått en egen låt! Sandras sång! Bäst var den med Arvingarna, men det funkade ju med Lennartz också. Vi har något speciellt, jag och Lennartz. Leende guldbruna ögon (det har jag ibland, original tillochmed) och så sången. Bra text, det måste jag säga. =) Men jag och Arvingarna har något mer speciellt.

Dansband har alltid varit min grej. Hur gamla var jag och Ida när vi började lyssna på Arvingarna liksom? Knappt en tvärhand hög. Och sen har det fortsatt. När jag och Karin var på folkan på dans första gången själv, utan mamma och pappa alltså, var jag kanske 12-13 år. Barbados spelade och Victor lärde mig att dansa. Christian lärde Karin. Sen var det ju kört. Men fasen va kul det är! Nästa helg ska vi på dänsing igen, jag och Karin. Det blri grejer det!


Wohoo jag har en egen sång!!

Men nu kommer jag inte ihåg texten på den... =(