Min allra första...

....arbetsintervju! haha va nervös jag var och va duktig jag är på allt, fasen va jag skröt om mig själv! Kom inte på nåt dåligt alls! =) Hoppas jag kan få det här jobbet då, så bilen får stå nytvättad i garaget mer än en timme... Fast den är fortfarande inte tvättad... SUCK. Men wohooo dom ville ha mig på intervju!!


Annars vet jag inte så mycket. funderar på att åka hem och skriva ut nå papper och sova i aspen inatt, ska ju jobba tiiiiiiidigt imåra och jens ska "ta en öl ikväll". Alltså troligen ta många öl och gå på g3 eller nåt.. Imåra ska jag på fest, fasen va kuuuul! Då kan jag ju åka på bolaget nu då. Jag kan ju det, alles själv!


Jo du kerstin appropå det där med att fria... jag tror att det inte är en bra idé, om jag inte vill bli av med han. Och det vill jag ju inte. han säger att han skulle flytta utomlands själv för alltid hellre än att gifta sig med mig. typ. Iaf nu, men han har lovat att vi kanske ska gifta oss om 30 år. Du kan däremot gifta dig! Jag behöver träna mer först, har bara vare på ett bröllop. Det blir kanon.

Nu ska jag ringa mamma och fråga om jag får komma hem.

Elvis Presley

Elvis Presley what a man. Va jag älskar han! Synd att han är död, annars hade momma fått gifta sig med han. För va gudomlig han är. Skulle passa bra som en ny morfar. min morfar är i och för sig oslagbar och allra allra bäst, men kan man inte få tillbaka älskade moffa så måste jag välja elvis. Ne fasen det kändes inge bra, momma kan få bo granne med Elvis istället, det blir bättre. Så kan vi gå in till han, dricka saft å så får han sjunga always on my mind eller så. Älska den låten. och alla andra.

Appropå saft så har Elice lovat att hon ska servera på mitt och jens bröllop. Hennes föräldrar ska dock inte gifta sig... "pappa vill inte gifta sig med mamma för hon har inte klänning". Osis malin... Elice kom iaf fram till att hon ska ge oss mat och jag sa att vi även ville ha nånting att dricka. "jaa då kan vi djicka cidej!!!! Och saft!!!" Så var det bestämt. på bröllopsfesten blir det nyktert. Den enda cider elice vet om så är det väl icas äppeldryck med ciderkaraktär.. Och saft är väl alkoholfritt va jag vet.. Jaja allt för Elice så det blir ju en rolig fest...?
Vi får väl vänta på att jens vill gifta sig först, och sen att han väljer mig och sen kan vi förhandla om drycken..

Jag ska lyssna på Elvis nu, imåra ska jag göra en hemlis, jag tror det är hemligt iaf..? ja det får vara det nu, sen på fredag ska jag jobba.. jag är nervös inför hemlisen. men för att ni ska slippa spekulera och skvallra så handlar det inte om barn, inte om sjukhus. nä det är en hemlis.

Älskade moffa älskade elvis och älskade jens. <3

Onsdag

Jävla studenter, småfolk!! 100dagars idag och jag hatar det. Jag vill ju också. Vill göra om hela den där tiden. Fan vad jag hatar studenter!

Jag ska trösta mig med popcorn och greys anatomy ikväll. Det älskar jag, båda grejerna!

Jag vet inte om jag är ledig eller arbetslös... hemma är jag iaf. Undrar om jag kan få pengar för det? måste nog höra med mamma om man får det. Annars går det ju inte det här! Men dom vet båda vad som gäller, både mamma och pappa altså. Jag vägrar flytta hem, jag vägrar sälja bilen. Så är det bara. Dom vägrar nog ha hem mig också, med tanke på hur mycket jag ska städa ur mig hela tiden...

Så har du ett jobb till övers så kan jag kanske offra mig på det.

Jag är en pensionär

Idag vaknade jag jättetidigt. 8:40 typ. Det var jättebra tyckte jag och skulle precis kliva upp när jag somnade om igen. Och vaknade en och en halv timme senare. Sen har jag inte gjort så mycket. Jag och jens hängde på clas ohlson litte grann och sen hade vi en fajt där jag gjorde illa både näsan och munnen. Men kul var det och jag vann som vanligt. typ.

Sen hände det hemska, jens for på jobbet. Fy faaan va tråkigt jag har haft sen dess. Klättrat lite på väggarna, kollat lite på aftonbladet, öp, lt, expressen, blocket, fejjan, och en jäkla massa bloggar. fel å uppdatera på dagarna så jag har nåt att göra!!

Tänkte vara lite duktig så jag erbjöd först jennie och emelie att komma hit. det dög inte. så jag erbjöd jennie och lotta att komma hit istället. Det dög inte heller. Så jag erbjöd emma kristian och lucas att komma hit. Det dög inte. Sen tänkte jag gå till katarina med hennes fondue pinnar, men hon skulle ju på bugg så det dög inte. ullis är i härnösand så hon duger inte. Fan vad jag är ensam.

Nu ska jag ringa till farmor tror jag! Pratade ju med momma förra veckan och det ska ju va rättvist...

När jag hade så himla tråkigt förut så frös jag jättemycket. sen när jag gjorde stripsen till middagen blev jag pensionär.... Efter att stripsen va klara lämnade jag nämligen ugnsluckan öppen så värmen skulle komma ut till mig. Gratis medlemskap i PRO va?


Jag var dum!

Ja jag var dum! tur att daniel kom och redde ut det hela. Orka läsa artikeln, kolla på bilden och läsa rubirken räcker gott! Ja men tack då daniel, nu vet jag varför en del banor e mer långsam än andra! =)

Känns som måndag idag, men det känns ändå som att jag just gjort helg. Inget är rätt. Det är fredag och jag ska jobba i helgen. Det blir nog bra det, hoppas på snällt folk innan jennie kommer och räddar mig. Ikväll hade jag tänkt att bju hem mig till kristian och emma men vi får se. jag tror inte jag får komma dit pga sjukdom. Kanske nästa fredag? Måste ju få se lucas dansa!!! (och karl-petter...)

Annars vill jag tvätta bilen, får så dåligt samvete och lider verkligen med älskade bilen när jag ser den. Men det är ingen idé att tvätta när det är så här! Det åskade och blixtrade inatt, häftigt =) Förresten egentligen älskar jag att det är så här!! Bart på vägen och inge halt oh solen skiner och det är inte halt och kallt. Kanon!! Skiter i att det är februari och att det inte ska va såhär, det är kanon!!! Bara det finns snö och is kvar i fjällen så är jag nöjd!

Nu är det dags för oboy och macka och kanske ett digge eller två... Och såklart ska jag bryta mot oboylagen!

Är jag dum eller?

Jag måste vara dum, helt klart. läser på aftonbladets hemsida att susanna kallur inte kommer slå nytt rekord ikväll i nåt på tv, för banorna är för långsamma!? Men vaddå för långsamma!? 100 meter häck är väl alltid 100 meter häck? ingen uppförsbacke vad jag vet? Hur kan en löpbana va mer långsam än nån annan!?

FÖRKLARA!

Men ge hit ett jobb bara!

Nu har jag suttit och anmält mig på manpower tydligen. Å de va ju ett projekt i sig. Man skulle ange vilka akademiska utbildningar man hade, vilka olika jobb som ANSVARIG och VD och PROJEKTLEDARE och CHEF man hade haft. Kul för mig då. Det enda jag har ansvar över är väl städning och diskning i lägenheten. Jag är VD över min bil. Projektledare är jag inte alls och chef är jag över jens. Men vad får man för jobb av det!? Inte nåt. Jag blev sur och less och lessen. Jag kände mig värdelös. Men jag tog mig igenom skiten och nu är ett jobb sökt. Hoppas verkligen allt blev sparat i slutet för det fanns ingen spara knapp på sista sidan. Men jag fattar inte hur jäkla svårt det ska va å söka ett jobb!? Det ska väl fan bara va å klicka på "bifoga ditt CV här" och sen gör man det! Inte för att jag har nåt cv men... jag har ett hemmabyggt cv som man inte får nåt jobb på. ååå va less jag är!!


Ge hit ett jävla jobb bara! Jag kan börja på måndag!


Nostalgi

Igår va jag ju hem å tvätta en sväng. klev upp skittidigt och första maskin va igång kl 7. Sen sov jag i tre timmar. gu va skönt. Mor har bett mig städa ur mig ur huset typ. "släng det som du inte vill ha kvar och resten kanske du kan ta in till stan?". Hon vill bli av med mig alltså. Så igår tog jag tag i två skrivbordslådor. hittade en gammal skolkalender, från -04. Jag hade precis blitt ilag med jens och precis börjat ny klass på gymnasiet. Hanna och Sarah, framförallt, tog emot mig med öppna armar, och fasiken va sköj vi hade =) Det saknar jag till tusen!! När sarah somnade på lektionerna, när vi skrev lappar och skickade emellan, dom handlade oftast också om sarah. =) Va sköj det var!! Jag fick näääääästan en liten tår i ögat när jag läste, från augusti till juni. det var tider det!!
Hanna och sarah och alla di andre, jag saknar er! det är nostalgi!

Idag har msn förgyllt min dag. sov till 10 och sen hamnade jag visst vid datorn och jennie. och ullis. och hanna. det är roligt. Men det är helt jäkla värdelöst å va sjuk! Fy fan. Har tröstat mig med kex och senaste numret av moore. När fan ska dom ringa mig?? jag skulle platsa kanon i den tidningen. Men som några vissa daniel gustav och fredrik sa en gång "den dan du e med i en sån tidning bor vi på månen". Jahaja dags att flytta då kanske?!

Jag är också orolig för storasyster therese. Herregud klockan är nästan halv tre och hon har inte loggat in på msn än och inte uppdaterat bloggen...  Vad är det som händer?!

Ett jobb vill jag ha fortfarande.. Och en nytvättad bil. Men jag får nog nöja mig med popcorn och älskade greys anatomy ikväll..!! Gu va jag älskar det! <3

Lortis

Jens har köpt en sån här lortis*. Han ska efter lite tjat döpa den till Sandra. Först blev jag glad, sen ledsen. Han säger att den kommer gå hårdade än jessica och mer i skiten. Jag börjar ångra mig, men nu har han ju iaf döpt nåt efter mig och inte jäkla jessica ful alba. Jessica har han kvar också förresten. Sandra har han istället för bil och sen har han ju mig som har bil.

Idag ska vi kanske flytta in i sovrummet igen, beror på om jag orkar bära tunga sängen eller inte. Jens kanske får bju hit nån kompis imåra som kan göra det.

Idag skulle jag ha tvättat bilen och städat lite här i bombnerslaget. får se hur det går. Det är konstigt nog tö trots att jag inte tvättat bilen än. Gud måste veta att jag tänkte tvätta idag så därför gjorde han tö idag. Dessutom borde jag åka till aspen tidigt imåra för att tvätta. nån av oss tu i detta hushåll skulle göra det i fredags (inte jag) men den någon åkte till sin pappa och åt tacos istället och glömde bort det totalt. Bevisen för att det inte var jag som glömde tvätta kommer här: 1. Jag jobbade. 2. Min pappa hatar tacos. 3. Jag jobbade. 4. Jag smsade till herrn i huset i tretiden och fick då till svar "oj det glömde jag". Jag tycker nu att jens får lösa det där med tvätten för nu har jag inga rena kläder alls kvar, men det går han inte med på, för han har tydligen rena kläder kvar. gubbe...
Så det är väl bara att bege sig då...

På alla hjärtans dag fick jag en bukett me blommor iaf! då vart jag nöjd =)

Nu ska jag ringa till pappa!

*Lortis= Yamaha WR 426 -01. För mig ser det ut typ som en moppe, eller en cross, men jens säger att det är en enduro tror jag. Eller motard. Ähh det är en cross/moppe på 426 kubik tror jag! blå är den. och vit.

Ikväll

Ikväll ska jag:
19:00 kolla på Christine på femman
19:30 kolla på Vänner på femman
20:00 kolla på Fredsstyrkan på fyran
21:00 kolla på GREYS ANATOMY på femman
21:55 kolla på Fråga Olle på femman

Och däremellan kolla allas bloggar, så uppdatera flitigt nu.
Och självklart ska jag läsa alla kommentarer på min blogg.
Har mycket framför mig alltså!

Sen ska jag lägga upp bilder på mitt pussel kankse, Therese det är klart nu!
Patrik tog med sig några egna bitar hemifrån i lördags så nu är det klart!


ähh tänkte egentligen bara berätta att jag finns.

Greys Anatomy

Ikväll börjar greys anatomy igen. Det är verkligen mitt favoritprogram alla kategorier, jag älskar det! Har längtat så länge efter att det ska börja igen!! Det är så spännande, så bra så bäst!
det var det viktiga jag skulle skriva igår som jag glömde bort. men nu är det gjort!

Jag och jens bestämde för ca 2 timmar sen att vi inte ska köpa nåt till varandra på alla hjärtans imåra. Men nu har jag just varit å fixat en halvdyr grej. typiskt mig.. Det är nog mest så han ska få dåligt samvete och förhoppningsvis köper han nåt åt mig på fredag när han är ledig =) Fast egentligen blev det inte så dyrt, tjänade ju nästan 300 kr igår på att säga upp nåt spärrservicegrejs så man kan säga att jag la 50 spänn på karln ;o) Det är han värd! 
Nu har han körkortet tillbaka också,  så idag fick han låna min bil på jobbet! Snäll som man e... =)

Nu äre väl dags å städa skulle jag tro, så det är fint tills i natt när han kommer hem från jöbbe sitt.


Fan jag må hitta mig ett jobb nu....

Bokat och klart!

Vemdalsskalet 24-26 april är nu BOKAT!!! :D Katarina var duktig och tog tag i saken, perfa för annars hade inget hänt! Fasen va jag längtar, det kommer bli så kul! Hoppas therese inte har fått ett jobb då, så hon kan komma hem :) 
Jennie, ska hälsa från din mamma att du får inte bo i våran stuga, skyll dig själv att du får sova i en snödriva när du säger att du inte vill bo med mig!

Sen var det en sak till jag skulle berätta också men den har jag glömt bort!

Annars kan jag säga att på lördag ska jag va barnvakt åt Elice efter jöbbe. Det kommer nog bli kul, undrar om vi ska va i stan eller i aspen... Vad ska vi leka? inte jonja jövajdottej hoppas jag, det är jag less på. Less på att leka hund också, hunden elice skäller så högt och slickar en i ansiktet. Hoppas vi ska titta på film och att hon har borstat tänderna innan filmen och att hon somnar i soffan så det bara är att bära henne till sängen sen. Mysigt värre!! Pluttelice har blitt så stor :)

Therese min syster har blivit kändis i skåne! Med i tidningen och allt :)
Det är iofs syster malin me, fast i öp.

Men VAD var det viktigaste jag skulle berätta då!? hmm... inte på tjocken, inte förlovad, inte bröllop, inte gjort slut, inte bytt bil, inte flyttat... vad kan det då ha varit?

Har träffat kristian och emma lite på slutet, det är jätteroligt! Men som alltid när man är med kristian så får man blåmärken... Hoppas man kan få fika där snart, fick tips om att man ska dit när lucas är hemma och det är lets dance, då får man se på show! =)

Nu äre bara en timme kvar tills Jens kommer hem. HUR ska jag orka hålla mig vaken så länge? ingen uppdaterar ju bloggen den här tin på dygne!

Dags för ett glas oboy. Fasen va jag älskar oboy. Det fanns en tid i mitt liv när jag inte tålde mjölk (det gör jag inte nu heller men det skiter jag i). Det var en jobbig tid. Soyachoklad är ÄCKLIGT!! Älskade äkta oboy är guld värt.

jobb jobb jobb


Dels vill jag ha ett jobb. dels inte. Fasiken va jag ska jobba dom närmaste veckorna!! 6 dar i veckan hela tiden. suck. jag hade hoppas på lite ledigt, lat som man är. Och sluta tjata, jag VET att man får pengar när man jobbar. Men jag träffar hellre jens än får pengar. faktiskt! Idag ska jag jobba. försökte emd både jennie och anna-karin men icke, jag får nå jobba själv. Hoppet tändes (eller vad det heter) däremot nyss! Det blev strömavbrott!! strömavbrott = gargareporten går inte att öppna!! Jihoooo fan va gött tänkte jag då. Så tänkte jag i en kvart tills streten kom tillbaka. Typiskt. Så det blir väl till att laga mat och åka och jobba sen då..

En bra sak är iaf att det snart är forum på skalet. Fasen va sköj det kommer bli, hoppas therese kommer hem och hoppas jag har nån stuga att bo i och hoppas att emma får lov av kristian att följa!! =) Och hoppas jag får bo i den stuga som katarina eventuellt har bokat. =) Arvingarna ska spela, och ni vet ju hur det ligger till mellan dom och mig. dom älskar mig och jag ger lite tillbaka.

Igår var det fettisdag. Jag har intressanta siffror om det där. Ett lokalt bageri, nära mitt jobb, har i år producerat 32000 semlor och det har gått åt 2 TON med grädde. Än så länge. det är inte slut bara för att semlorna är slut ska ni veta. Natten till tisdag hade dom gjort typ 15000 semlor. Det är många, helt sjukt jäkla många!!

Till helgen är jag ledig, det känns så bra!! fredag blir det invigning av VM, på lördag var det nåt som hette nåt med vit och natt, nåt som ullis pratade om. Sen på söndag ska vi titta på dom som tävlar! Och förhoppningsvis blir det nån utgång eller nåt liknande också =)

Nu ska jag gå ut och gräva av nån el-kabel!

Förresten

Förresten hade jag tio besökare i min blogg igår, det är nästan rekord. Men vilka är ni tio?! Jag känner ju inte ens tio pers.
Jag tror iaf att det var:
Lina
Jennie
Emma
Therese
Kerstin
Daniel


Men jag vet ju inte. Kanske att nån kan berätta för mig då? Helst inte bara kanske, utan BERÄTTA!

Det har varit helg

Och jag har bara jobbat! Men i fredags kom kristian och emma hit, jag gjorde en läskigt god kladdkaka och det var kul att dom var här! I lördags jobbade jag först, sen kom jag hem och sen gick jens, typ. Jag poppade popcorn och satt vid datorn, och klockan tio skulle jag gå och lägga mig. MEN då var det repris på på spåret, och det var filip och fredrik som va med så jag gatt kolla. Fanken va roligt det var, dom kunde ingenting! I går jobbade jag, sen åkte jag till Elice och Axel och träffade dom lite. Axel gnällde lite när han var hos mig, johan sa att han va hunrig. Men då fick han nappen istället och somnade så sött i min famn. Vilken goknul! Och Elice är så duktig med lillebror :) Sen va jag hemma ett tag hos mor och far, åt massa kex å sånt som man gör där. å sen for jag till värmon på tjejmiddag! Det var jätteroligt, hade aldrig förväntat mig att bli bjuden på nåt sånt med dom tjejerna men det blev jag och det var hur kul som helst! Sen hände en hemlis som jag inte kan berätta för då kan nån ta min bil. typ. jaja det var iaf hur kul som helst och maten va sketagod! Det sämsta med helgen är att jag inte hann träffa jens nästan nånting, och när jag gjorde det va jag trött och less och säkert inget roligt sällskap. Ikväll efter att han har tränat ska jag iaf träffa han. sur eller glad får vi se =)

Var dessutom tvungen att ringa på Akelius i morse för att höra om jag missuppfattat hela grejen med min parkeringsplats. Det hade jag inte, så jävla silver-audi GE FAN I MIN PARKERINGSPLATS!!!! Tur för dig att vi har två platser, men det ska du inte få veta. Jag blev så arg igår när jag kom ner till garaget så jag sa alla fula ord jag kunde.

Idag har jag diskat helgens disk. Alltså, jag diskade i fredags efter middagen, och sen dess har vi förbrukat 17 glas och en mugg. grattis sandra, bara att diska. Jag fattar inte hur det kan gå åt så många glas!! Nu ska jag nog fortsätta städa och göra fint, för anna-karin kommer när hon slutat skolan. Fan va unga kompisar jag har, som fortfarande går i skolan...