En dag på jobbet

I fredags var det en bra dag på jobbet. I alla fall för elaka mig. Då var det en tant som tänkte att hon skulle stå nära pumpen när hon skulle tanka. men nåt gick fel. Hon hamnade liiiiiiite för nära pumpen tror jag, eller den upphöjda grejen pumpen står på iaf. Så först fick hon punka, sen skulle hon backa och ta om, då backade hon in i vår gatpratare och vek ut backspegeln. Jag och jessica skratta ett tag åt det där fast det var faktiskt lite synd om tanten. Men hon fick däcket bytt av en annan kund på macken och kunde köra därifrån med höger backspegel utvikt och höger framdäck mindre än de andra tre.



Jag fick middag hos jennie idag för jag skulle hjälpa henne att plugga. Pannkaka är gott, plugga är tråkigt. Så vi pluggade inte så mycket. Tur jag åt middan före plugget, annars hade jag nog inte fått nån mat.

Hoppas det händer nåt annat kul på macken imåra, jag kan det här med punka nu, det är inte kul längre. och att nån har tankat bensin i en dieselbil har jag också varit med om. och att en epa har backat in i en bil. och att en bil har satt av vägen istället för att köra in på macken. och att lastbilar har fastnat på utfarten. och att klasse möllberg har varit in. och mikael tornving. och att folk står typ 5 meter från pumpen och röker. Vad för kul ska hända imåra?

1,5 liter mellanmjölk

Jag förstår inte tänket. Hur kan man göra 1,5liters förpackningar med mjölk? dom går ju inte att öppna!!
Milko, hur förklarar ni det?

jag är snällast

jag är nog den absolut snällaste i hela världen. Jag tror faktiskt det! För en timme sen klev jag upp och skjutsade jens på jobbet, när jag kunde ha sovit till kvart i 7. Jag är så snäll! Jag gjorde det i måndags och tisdags också, och nåra dar förra veckan. Jag måste vara läskigt snäll.
Det gick ganska bra på jobbet igår, var inte så jobbiga kunder. Ibland har man tur! nu har jag 6 dar kvar att jobba i april, sen får jag nya tider för maj, och sen är det sommar!! Då blir det motorcykel, glass, badhusparken, åka bil och kanske en flytt!! Det känns skitkul men konstigt, det blir ju så långt hem till mamma... dyrt att ringa ju!

Förtydligande

Jo daniel, angående punkt 6 i min trafikvettslista, det är så att när det är 110 på e14 så är det bara 90 vid fartkamerorna, iaf mellan stan och krokom. Men då får folk för sig att köra 70 där, istället för tillåtna 90. Jag blir tokig, jag blir arg, jag blir förbannad. Har lust att tuta och peka fulfinger åt folken, men det vågar jag inte eftersom bilen står på mig och jag kanske får oväntat besök. Det vore hemskt. Så för allas bästa, kör 110 på 110väg!!!

Men nu ska jag på jobbet och irritera mig på kunder!

jag är bitter

Kerstin tycker att jag är bitter. Jajemen jag är bitter och folkilsk! Men det är för att jag är så himla trevlig mot alla hela dagarna på jobbet, folk skäller för att bensinen är dyr, för att det är slut på ketchup, för att kaffet är dyrt, för att det är lång kö, för att general portion är slut och för att en gubbjävel har mördat en stackars tjej i hedemora. Allt det är mitt fel och jag bara ler och håller med. För säger man emot blir det disskussion och kön blir ännu längre. En del, eller ja en, gubbe/man brukar komma in på macken, och när han ser mig så säger han "men är det glada sandra som jobbar!" å så skiner han upp. Han är hemligt kär i mig.
så jag tar ju ut allt mitt glada på dan mot kunderna, för det bör jag ju, och då är det slut på glad så fort jag sätter mig i bilen och åker hem. Då kan jag bli som vanligt igen. Hetsig, arg, bitter, förbannad, folkilsk och bäst. =)

Trafikvett och annat vett


Det är bara jag i hela världen som kan köra bil, och det är sant! Fy fan va folk är sopor!!
Lite regler då.
1. Kör inte om när du har möte. särskilt inte om det är mig du möter. Jag ger fan i att köra ut i vägrenen, ska du om och du krockar med mig får du fan skylla dig själv.
2. Kör inte om mig när vi har möte. Jag viker fortfarande inte undan.
3. Kör inte om vid mitträckena när det precis blir enkelfiligt. Det blir trångt och jag släpper då inte på gasen för din skull.
4. Blinka om du ska svänga!!!! Är det svårt?!
5. Är vi på en 90-väg, ja men kör 90 då!! Inte 85, inte 87 utan 90, nia nolla. Svårt att fatta eller?
6. När det är 110 på e14 betyder inte det att det är 70 förbi fartkameran. Det är 90 precis som vanligt. nia nolla. pucko.
7. När du möter mig, kör inte så långt in mot mitten, jag får stenskott!!
8. När du kör om mig, sväng inte in så jäkla tidigt, jag får stenskott!!
9. När det blir grönt vid trafikljuset, KÖR!!!!!!!! Jag kör när det är oranget redan, det blir bättre flyt i trafiken då.
10. Ge fan i att tuta på vägen utanför oss, särskilt på nätterna när alla utom du sover!!!!
Ska det här va svårt att förstå eller?

och så lite annat vett.
1. När du är på bio, HÅLL KÄFTEN!! alla andra gör det, för alla andra tittar på film.
2. När du har tankat, var vänlig berätta det för mig då så jag slipper stå och gissa om du vill ha korv eller undrar vart aftonbladet står. pucko.
3. Dumförklara inte din unge som velar mellan en bamsetidning eller en glass. ungen din e typ tre år, jag förstår om den e gnällig, det hade jag också varit med dig som mamma.
4. Rök inte i garaget. Äckel.
5. Sluta skicka facebook grejer till mig. Sluta bara.

Ja det var väl allt för nu.
Therese förresten, vi har ett vårtecken här hemma, det är 110 på e14 nu.

Guitar Hero

Jag är ju som vanligt lite efter med att prova allt som finns här i världen. Igår spelade jag guitar hero för första gången! Med gitarren var jag värdelös, den e ju inte till för vänsterhänta, men med dosan däremot var jag nästan bäst. Fanken va kul det var! Jag måste nästan köpa! Fast jag skippar gitarren och tar dosan direkt, kanske man får billigare då?
Det känns som att det är ett måste om vi ska flytta till göteborg som vi tänkt, då måste jag ju ha nåt att göra, 8bitars nintendo och guitar hero då är livet perfekt. För jo just ja vi ska kanske flytta till göteborg jag och jens. Kanske. Han ska bli nåt fint som elektroingenjör och jag ska nog blir hemmafru eller nåt. Jag längtar, fasen va kul det kommer bli! Ny stad nu lägenhet och kanske nya möbler. Kanon ju!

Nu ska jag nog ner på stan och leta doppresent till axel.. Han kanske vill ha guitar hero?!

Misshandlad eller smishlanland?

Det undrar jag. grannen har skrikit i timmar nu! Jag tror den håller på att bli misshandlad!! Men ska jag ringa på hos grannen eller ska jag ringa polisen? Det kan även va grannens hund som känner sig ensam. Det kan va så. misshandlad eller smishlanland?!

Alla (Jennie och Therese) har klagat på att jag inte uppdaterar. Nu, varsego!

Wallmans i tisdags var så jäkla roligt! Go mat, till och med sparrissoppan, trots att den va lika grön som dom tröjor vi va tvungen att ha på oss på ica en sommar... Kalvryggen va kanon, tillochmed rotsakskakan va god. Och efterrätten. jag fick sorbét alla andra fick pecannöt. Elvis var bäst, verkligen bäst! Och det var inte bara en, utan fyra eller fem!! (kommer inte ihåg). Jag tror kameran är hemma hos jessica, det kanske kommer bild en annan gång. Jag fick sova hos gerd och jennie, det var ett fint hotell trots två nära döden upplevelser och en kanna med vatten som nån kom in med på natten och ställde på en hylla, jag såg den, jag lovar. När jag vaknade på morron fanns varken vatten eller hylla. Bara en stängd garderob..

Nu kom min träningsnarkoman hem, så nu är det middag. Hans kommentar om maten: "jag kände inte igen lukten, det luktar jättegott!". Hallå, det gör det jämt när jag har lagat mat och jämt om vitlök. (där dog pappa).