Emelie


Jag glömde ju skriva om Emelie. Min kära ica emelie. Hon är så duktig. Hon är i San Fransisco och leker med barn och lagar mat. Hon är så bra som tar sig ur ica-träsket och sticker iväg alles själv utan att känna nån. Jag hoppas jag har råd att åka dit nästa år. Emelie jag saknar dig men du e bra ändå.


Det var bara det jag hade glömt.

Periodare

Jag är en periodare. Särskilt när det gäller mat. Jag är en sån som föräter mig på en sak innan jag börjar äta nästa. Ett tag åt jag ju till och med popcorn till middag, och sen gärna när jag tittade på tv en timme efteråt. Det var ju den perfekta middagen. Sen ett tag åt jag kex till förbannelse. Och chips och dip! Men nu har jag äntligen kommit in på det där lite mer nyttiga. Trekantigt leksand-hårdbröd med smör och ost på. Så jäkla gott!! det kommer nog hålla i sig en vecka ungefär, sen kommer jag nog börja med strips. igen.

Annars håller jag på att ta för mig i mitt liv äntligen. Jag karln therese ullis niklas och katarina ska gå buggkurs i höst! och kanske billy och jimmy också. Det där kommer att bli kanon det =)

Idag är jag ledig. Innerst inne hoppades jag på dåligt väder så jag får kolla vidare på greys anatomy nångång. Men soljäkeln skiner så jag måste nog gå ut snart. suck. Det är ju så spännande nu ju.

Och du Lina, eftersom jag inte heller har några kompisar så kanske vi kan bli det? Fast jag är allergisk mot erat jäkla odjur.

Appropå jäkla odjur hoppas jag att grannjävlen har åkt tillbaka till sitt land. Han fick höra ett och annat i lördags natt när han plingade och drog i dörren kl 4. Älskade granne jag hatar dig nu och för alltid. hoppas du blir vräkt och utvisad till arabien eller vart du kommer ifrån, där kanske det är normalt att plinga på hos grannarna på mornarna för att låna balkongen för att röka. PUCKO.

Till sist undrar jag vem du är, du tappre läsare som är in och kollar min blogg varje dag. Jag gillar det. Bara för din skull, tappre läsare, ska jag försöka uppdatera mer ofta.

Nu ska jag ta och dansa en regndans så jag får se greys anatomy nångång.
Karln e bra men jag är bäst.

Kär


Jo nu är det så här att jag har blitt kär. I alla små hundar som är mindre än en tvärhand hög. I min bil när vi sladdar. och i Arvingarna. Igår spelade dom på Sandviken och jag råkade ju såklart va där. Fy fasen va sköjigt! Fick med mig Ullis också, det var kanon. Hon är lite kompis med dom, för när hon var liten fikade hon med dom en gång. Men alla fall, så är det mest Lasse och Kim jag är kär i. Ullis är kär i Kim så jag kan ta Lasse det är okej för mig.

Till hösten ska Therese kompis styra upp så vi ska gå buggkurs, så vi kan när det är dags för höstforumet i Vemdalen. Den helgen fyller jag 20 år!!!!! FY FASEN va roligt det ska bli!!! Stugan är bokad och om jag har räknat rätt så är jag LEDIG den helgen!! wohoooooo

Igår körde vi gokart, jag är ganska bra på det. Ganska.

I helgen är mitt jobb det här:
www.patriksandell.com In och läs!

Som en sammanfattning: Jag är kär i små hundar som Salka, jag är kär i min bil när vi sladdar, jag är kär i arvingarna, mest lasse och kim, men jag är mest kär i karln, världens mest bästa.

AB

Jag tror jag ska skaffa hoj kort! Sen ska jag skaffa mig en ktm eller nåt och räjsa runt på. Eller en sån här som Mats har, en blå Yamaha. Det ska jag göra! I sundsvall får man gå i vipkön om man har AB på körkortet. Så jag måste kanske flytta till sundsvall också. Det gör inget, där finns Gina tricot. Men helt seriöst tror jag att jag ska fundera på mc kortet. Det vore ju ganska häftigt. och jag är ju ganska häftig.

Det blev knappt nån yra för mig i år, "bara" 440 spänn för att se lite pipetts och presidenttalet. Karln bjöd på popcorn så jag gick ju nästan plus! =) Men det var rätt kul ändå, trots att det kändes som lite väl mycket pengar...

Greys Anatomy och popcorn är det bästa som finns. Det gör mitt liv värt att leva just nu =)

Förresten har jag jobb nu, heltid tills januari iaf, sen får vi se vad som händer!

Undrar om det står AB på mitt körkort nästa år?