Är älgar smarta?

Mina grannar har fest i trappuppgången nu. Är det häftigare än att vara inne i lägenheten? Tydligen. Det luktar fylla bara man går förbi ytterdörren. Alltså jag har inget emot att folk festar i detta hus, men va fan, trappuppgången?
Jag har även en underbar granne ovanför "min" lägenhet. Fasen vilken stereo han har! Och vilka konstiga tider han är vaken!

Ikväll har jag städat lägenheten! Ett tips till alla andra som ska dammsuga: Ställ undan brödrosten innan du dammsuger, gör du det efteråt blir det som ostädat igen. Smuligt.

Jag har tänkt på en sak. Längs större vägar finns det ibland viltstängsel. Men så kommer en varningsskylt, "Viltövergång". Det är ett kanske 10 meter brett hål i stängslet på båda sidor av vägen. Hur fattar älgarna att dom ska gå rätt över vägen och in igen bakom viltstänglset? HUR?? Hade jag varit älg hade jag knappast gått bara rätt fram, man vill ju se vad som finns utanför stängslet, eller hur? Jag fattar inte.

Jag är inte avundsjuk, jag är för gammal. Jävla fjortisar. Dom har säkert druckit en hel ciiiiider nu och tror dom är så jävla fulla.

Lappkast

När jag var liten kunde jag faktiskt göra ett lappkast med mina längdskidor. Sen blev jag äldre och skidorna längre och nu kan jag nog inte längre.
Idag gjorde mitt liv ett lappkast också, ett litet iaf. Helt inställd på att vara ledig torsdag-söndag. Underbart som sjutton. Istället ska jag jobba torsdag- söndag. Jag kanske inte kan göra lappkast längre, men nog fanken kan mina chefer och mitt liv det.

Min karl har skaffat en till tjej. Inte en ny, utan en till. Och han är nog mer kär i henne. För vem vill ha en mörkhårig tjej med varselbraller när man kan få en Jessica som är röd vit och svart? Och som det står Yamaha R6 på.? Ja precis, det är en motorcykel som heter Jessica efter Jessica Alba. Enligt den före detta ägaren som döpte henne heter hojen så eftersom hon är så het. Frågade min man om han inte kunde döpa om henne till Sandra, men det ville han inte. Ja, lite ersatt känner jag mig allt.

Idag är det 100-dagars. Alltså är det ett år sen imåra som det var 100-dagars för mig. Eller igår? Fasen va skoj det var. Vilka fina tröjor vi hade på oss. Det var tider det. Undrar om man kan gå ihop hela klassen och söka in nån kurs på universitet, så man kan ha kvar samma klass? Jag är lite sugen på att plugga. Men vad ska jag bli då? Jag är avis på dom som har nåt på 100-dagars att göra ikväll. Student 07 alltså. Jag vill ta studenten igen.

Hur ska jag veta att just precis du har läst vad jag har skrivit? Nä just det, det kan jag inte om du inte lämnar en kommentar! Kommentera, lämna ett spår iaf.

Dagens goda gärningar

Idag har jag gjort många goda gärningar, och klockan är inte ens 16:00!
Jag har gett vägbeskriving till Tottvägen från Konsum i Åre.
Jag har bytt helg med en jobbarkompis så jag får vara mera med Karln.
Jag har låtit en annan jobbarkompis åka hem istället för att vänta på mig, jag GICK hem från jobbet faktiskt. Härligt det här med nya livet.
Jag har fört över pengar till en rallysatsning så min kompis kan köra SM-rally den här säsongen. Det är jag nog mest stolt över, förutom att jag gick hem från jobbet.
Hjälp Daniel du också,
här!

Idag börjar bokrean och jag ska inte köpa en endaste bok eftersom jag är ekonomisk. Jag låter andra köpa böckerna och sen lånar jag dom. Det är så man gör pengar. Det är så man till slut kanske får råd med en bil!

Tennis hjälper mig nu i början när jag inte kan nånting, Vielen dank! Jag saknar våra bussturer, när ska vi berätta om dom? sidan 112 och stressade tanten med tvångstankar?

Nu ska jag på stan och spara pengar igen.

Lennartz och jag


Ett Z:a i ett dansbandsnamn är viktigt. Lasse stefanZ, janneZ, Zlips, KepZ, SvänZons och nu senast LennartZ. Vad skulle dessa band göra utan sitt Z:a??!
Programmet med LennartZ var väl ganska bra i alla fall, det kändes som vi hade nåt ihop, jag och det där programmet. Jag menar, först så heter det Leende gludbruna ögon, och det har ju jag när jag är glad. Och så sitter Lennart och skriver brev till en Sandra. Och det är ju jag. Måste kolla posten noga imåra och på onsdag, om brevet kommit.


Men nu ska jag krypa till sängs, vissa (jag) ska upp och arbeta imorgon.


Blogg alltså

Lunarbloggen är glömd och nu börjar mitt nya liv. Typ.
Det började förresten redan igår när jag tog mig i kragen och köpte klippkort på badet. De ni! Kunde man inte tro om mig, men jag tänkte som så att om man har betalat för nånting kanske man får dåligt samvete om det inte används. Därför används det flitigt. Ett klipp har jag fått, sen igår. De som känner mig borde vara förvånade, jag har inte rört på mig sen jag slutade med fußball i sexan.

Idag skulle jag göra av med pengar på stan. Men det slutade bara med ett linne och en tröja. Lika bra det, det är så man gör pengar.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!