Gruvsamt

Imåra startar vår långa resa genom sverige. Lund via Umeå. Ska dit och byta bil så det ryms riktigt mycket öl...
Tidigt ska vi åka, nästan så jag skulle gå och lägga mig typ nu, så tidigt ska vi åka. iaf runt 6 hade vi tänkt. bilen är tankad, oljan e fylld, så även glykolen. Ja pappa det läcker än... =(  Katalysator får jag förhoppningsvis med mig hem och har man tur är bilen tvättad och polerad när man får tillbaka den. Tänk om den e såld, va bra det vore! Jaja, jag gruvar mig iaf lite före trippen, verkar inte som det är nån som tror att vi kommer komma hem igen. Men det ska vi, måndag nångång kanske? Och mamma sa i morse att det är faktiskt 160 mil resa imåra.. 40 till umeå och 120 till lund därifrån. jihoo. Tur vi inte har godislov, jag kommer äta godis som ett monster så jag håller mig vaken och alert!

Så är det, får väl se om therese lånar ut datorn när vi kommer dit, siktar på torsdag förmiddag/mitt på dan nån gång.

mamma pappa malin therese momma farmor farfar och alla ungar och alla andra och alla kompisar, ifall nåt händer, jag älskar er =)


Värsta avskedsinlägget, vi hörs i Lund!

Glömde ju...

jag glömde ju minst två saker förut.
Pratade såklart med polisen i fredags när jag upptäckte att pärlan fått skrubbsår. man kunde inte göra en anmälan per telefon utan jag va ju tvungen att åka till stationen och visa upp skadan. "Glöm inte att ta med bilen när du kommer". Han va nästan lite knäpp som hon som ville köpa vatten. Klart jag tar med mig bilen om jag ska visa upp skadan på bilen. undrar ja hur han kom in på polishögskolan?!

och så en annan sak jag glömde. inte nog med att jag har längtat efter spenat. Jag har fått för mig att jag vill lära mig äta bönor och linser och sånt också. ullis bjöd på quinoa förra veckan, det va jättegott! Igår mjukstartade vi själv med ett storkok chili con carne med både vita bönor och nå svarta större saker. gott faktiskt! Och inte nog med det, jag vill åka längdskidor. Jag har varit på vippen att fråga mamma om jag har några skidor flera gånger men jag vet ju att hon bara kommer ta fram febertermometern och undra hur det är fatt egentligen. Men mamma jag vill iaf prova.. kanske jag får låna dina..?

Malin, äter prinsessan i huset saker som bacon och bladspenat och vitlök? isåfall får ni komma på middag, men ni måste ta med egna stolar för vi har bara 4..

Nu ska jag brassa bissarna och kolla på micael scofield.

Måndag


I fredags sprutade tårarna på mig. nån dum jävul har kört på min bil och repat den på vänster bakhörn. (förlåt pappa, jag menar ju kofångare och plast men inte alla mina vänner fattar väl vart det är). Typ en o en halv dm brett och en dm högt. jag blev så ledsen så ledsen. ingen kameraövervakning i garaget och såklart har ingen lämnat en lapp där det stod att jag kunde ringa den o få pengar för o fixa. icke. så jag va jätteledsen. sen skulle chefen ta kort med sin superkamera. gick ut, kom in igen. han hitta inte ens vart det va!! Sen när han kom in andra gången så skratta han bara o sa att det där va väl inge farligt. Allt är farligt när det gäller pärlan. Idag var jag och polisanmälde för det måste man för o kunna få ut det på trafikförsäkringsföreingen sen. Spännande att göra en polisanmälan, det har jag aldrig gjort förut! Så var det med den saken.

Och i flera dagar, nästan veckor, har jag velat äta nåt med bladspenat, men det har som inte blivit av. förrän idag. jag fråga jens vad jag kunde göra och han började med sitt restaurangsnack på en gång. bottenredning. ja just. bottenredning toppenredning heminredning. vad är en bottenredning då? Jag frågade mamma istället. då kom jag på alla idéer själv. Dagens utsökta middag: Bladspenat, vitlök, bacon, makaroner. Klart. och hur gott som helst!! Man bara lägger i bladspenaten i makaronvattnet och så när man tycker att det är tre minuter kvar på spenaten så her man i makaronerna och en liten klyfta vitlök, pressad. Och så steker man baconet och sen är det som mest klart =) Jättegott :D tänk på att salta rikligt, för det är ju gott med salta makaroner och det är gott med salt spenat. Vill man lyxa lite, kanske ha det som fredagsmat, då kan man ta tagliatelle istället för makaroner =)

nu är det reklam för brolle och hans musikal som jag inte kommer ihåg vad den heter, men den vill jag se!! peggy sue sjunger dom i reklamen iaf, jag vill se!!!

slut för idag tack för idag.

Onsdag

Hade kommit på nåt viktigt att skriva men det har jag glömt igen. så jag tar det lite som det kommer istället.
Kerstin: jag är övertygad om att 08 stod för äckelstockholmare, eftersom det var i år jag såg tröjan och en stockholmare har väl aldrig nå gammalt på sig? =)

Jag är ju matsäkerhetsansvarig på mitt jobb. jorååsåatte... =) Den dagen jag blev det, en måndag i november så anmälde nån stockholmare mig till en kurs jag måste gå, och skrev i anmälan att jag skulle gå i norrland. puckat redan där. Men idag fick jag veta när och vart kursen är. Upplands väsby är väl fasen inte norrland?? det är väl stockholm??


Imåra e jag ledig. Först iaf. då ska jag köpa nå piller som ullis påstår e bra om man är allergisk. Så jag tänkte att jag tror väl på henne då så blir jag av med lite pengar. får säkert lite mer eksem på köpet, nån biverkning måste dom ju ha? Sen är det slut på ledigt för nåt möte en stund på jobbet. sen tänker jag åka därifrån utan att jobba, jag är ju faktiskt ledig..

nu ska jag bli "sådär glad så de pirrar i hela kroppen å mungiporna fastna bak i huvve" säger jennie. får väl se hur det slutar!

Jahapp

Jag antar att det är dags att uppdatera lite nu. Inte för att nåt har hänt utan för att det ska bli slut på tjatet, typ =)
Jobbar o jobbar o jobbar gör jag, är så less på alla ryssar som inte kan svenska eller engelska utan bara spatsiba hela tin, och dom låter inte ens trevliga när dom säger det. Jag är även less på alla jäkla dryga äckelstockholmare som ska ha sin jäkla kaffelatte. det värsta var när jag såg en tröja som det stod åre stort på fram, men 08 bak. fy fasen, ska dom komma hit å ta våran lilla by? det är väl lika bra att dom byter riktnr från 0647 till 08 på en gång så det är ritkigt gjort. usch.
Så är det med den saken.

Och snart ska vi äntligen åka ner till therese o daniel! Det är ju på tiden. vecka 5 åker vi, vad pappa än säger! Det ska bli skoj och vi ska försöka hinna med göteborg på vägen hem också. rooooligt.

I helgen ska jag jobba. ovanligt.. hade hoppats på ledigt nästa torsdag men får nog sikta in mig på nästa lördag istället, då vägrar jag jobba. punkt slut. inga diskussioner.

Nu ska jag göra lite spagetti och köttfärssås så maten står på bordet när jens kommer hem från innebandyträning. att man kan lägga en korpenträning på en fredagkväll. det fattar jag inte. korpen innebär väl bara match och ingen träning. särskilt inte på en fredag. absolut inte vid middagstid.