Straffet

Glömde skriva att straffet från Gud var att jag var onyttig och åt på donken istället för "riktig" mat.
Bara så alla trögbollar förstår.


Påkörd!

Alltså, vissa straffar gud direkt. Tillochmed innan. Idag orkade jag inte bry mig om att laga nån mat, dels för att det inte finns nån ren tallrik här hemma och det är karlns tur att diska. Ja, så jag for på donken och så tittade jag i ytterbackspegeln på en buckla jag har på bakdöra, som ingick när jag köpte den. Tänkte att om nån ska krocka med mig får dom fan ta bakdöra. eller bakluckan, den e rostig och behöver egentligen bytas. och så PANG PÅ helt appropå så smäller det till och bilen hoppar lite. Såklart precis när jag håller på att beställa mat. Jag vart sketaskakis och när jag betalade så åkte jag ifrån mitt kort, men hon kom springande med det hon på donken. Allafall, så vart jag påkörd i drivekön, hur fasen lyckas man!? "jag kände inte att bilen rullade" nämen nähä står man inte på bromsen när man är på ett ställe som lutar lite och man har en bil framför sig? min älskade kära bil... Ska tvätta den imåra eller på torsdag och kolla om det vart nåt på den, han sa att han skulle stå för allt. Klart han ska! Synd då att det inte va sån kraft så det blir ny baklucka, det tog bara på plasten nedanför stötfångarn.  Men stackars min bil!! nu blir det tvätta och kolla.. =( ska nog grina lite för bilens skull nu.

En annan sak, en rolig en, hände i söndags! Det kom in en transa på macken. Jag vart lite nervös och visste inte hur jag skulle bete mig. Han va säkert 2 meter lång och hade långt brunt hår, jättesminkad, och kjol och högklackade stövlar. Jag betedde mig tydligen normalt iaf, för jag fick 20 kr i dricks för att jag var så proffsig. "Här kommer det in en karl i kjol och högklackat och du är jätteproffsig". Tackar så mycket. jäklar egentligen höll jag ju på att skratta ihjäl mig! Men det har jag ju lärt mig då, skrattar man åt transakunder får man ingen dricks. Jag trodde ju at det var en svensexa och väntade bara på att alla kompisar skulle komma in med filmkamera å grejer. Men icke. han var en ensam transa som va kaffesugen. Jäklar så han såg ut! haha!

Stackars bil.... =(

Sverige = sockerbagarn i stan?


Jag har kommit på en jättebra sak, faktiskt. Jag har ju skrivit tidigare om vad jag tycker om våran invandrargranne, störd i huvudet ja. Men nu har jag bestämt mig för att jag ska börja gilla invandrare mer och inte döma alla i förväg. För faktiskt så hade inte jag funnits om det inte fanns invandrare. Faktiskt. så det här har jag kommit på:

En sockarbagare han bor i staden
han bakar kakor mest hela dagen
o är du snäller så kan du få
men är du stygger så får du gå

Ja, och Sverige är alltså sockerbagarn i staden. Kakan är allt som finns i Sverige, får du en kaka får du bo i Sverige, och alla som är snälla får ju kaka, och alla som är snälla får bo i Sverige. MEN alla som är stygger får gå! dom får inte bo i Sverige. Helt plötsligt bor det bara snälla i Sverige. ursvenskar och urturkar och urirakier och ur-you name it. Smart Sandra.

Nu har jag inte tid längre, jag ska skriva brev till statsministern.

Suck


Det är SÅHÄR tråkigt att va ledig när mannen jobbar och jobba när mannen är ledig. Jag är så less!!
Å så är det så mycket som borde göras, typ dammsugas handlas plockas ihop och massa skit men jag har ingen lust!! Jag har bara lust att ligga och sova. Men innan jag kan sova måste jag döda grannarna som spelar världens sämsta musik hur högt som helst endast och bara när jag ska sova. Hata grannar.

Å fan vad jag har längtat efter att åka på ikea och köpa massa saker, å köpa en tv. Men näe då kommer det upp nåt och mannen är plötsligt typ 10000 kr fattigare. Och den andra, snålfan kan vi kalla han, han verkar inte ska va med och betala. Åååååååååååååååååååååå jag får psykbryt. så jävla less och arg och arg och less. Det är tacken för hjälpen: 10000 kr att BETALA. snålfanshelvete.

Jag hatar den här dagen. Det blåser mycket som fan och jag ska jobba sen. Kommer bli tokig på alla jävla kunder som kommer in. alla äckliga jävla gubbar och alla sega jävla kärringar. alla jävla snorungar och alla jävla andra.

Imorse skulle jag äta varma mackor till frukost. Trodde jag. Nä för då finns det bara bröd till en macka och en jävla macka är det ju ingen idé att äta varma mackor. Skitdag.

Å den här jävla regeringen som tror jag är gjord av pengar. Ser det ut så eller? Dom dumma jävlarna har ju kommit på en ny skatt, på trafikförsäkringen. Så nu fick jag en räkning på 1352 kr som dom hade tänkt att jag ska ha råd att betala. Muppfanhelvete. Förlåt att det bara fanns ett jobb till mig som råkade kräva att jag måste ha bil då. ni kan väl fan betala den själv då om ni inte kan skaffa fram ett jobb i stan åt mig. Jävla faan.

Livet är underbart. Javisst.

Dagens goda

Klockan är bara ett och jag har gjort minst två goda gärningar idag. En till mig och en till mannen.
Jag klev upp halv 6 och skjutsa mannen på jobbet i morse! Hans bil har avlidit på mcdonaldsparkeringen så jag är hans egna chaufför. Det andra jag har gjort idag, mot mig själv, är att jag var ute och gick i finvädret. Jag var ju tvungen, när solen sken. Tråkigt men bra.

Jag gillar inte när det blir såhär. Mannen slutar jobba 14:30 idag, och jag åker å jobbet 14:25. HATA det. Men om två veckor tror jag att vi kommer jobba samma tider, kanske.?

I lördags var jag faktiskt på krogen! Fasen va kul vi hade, både innan och på krogen! =)

Här är min önskelista, jag kommer nog fylla på med grejer eftersom.

* Stötdämpare till bilen.
* Big popper.
* Svart armband till klockan.
* En ny säng. Hopen från Ikea tror jag. Eller om det var Malm. Bred ska den vara iaf.
* Pengar.
* Kläder.

Det är  bäst att ni pratar med varandra innan, så ni inte köper samma sak allihopa. Men om ni prompt ska köpa likadan sak allihop, köp nåt dyrt så jag kan sälja det och få pengar istället.

Mannen mannen mannen


12 okt.

Idag är den den 12. Det betyder mindre än en månad kvar till min 20årsdag och det betyder att om en månad är forumet i vemdalen över =( Men inte minst så betyder det den 12.  Det är min och karlns dag, för vi har faktiskt varit ihop i tre år och 2 månader idag om inte jag räknar som en kråka. Jag firar den här speciella dagen hemma här i lägenheten, medan han är på väg till stockholm. Jag ville följa med men det fick jag inte göra. Lite ledsen blev jag allt men han diskade innan han for så det är okej nu.

Jag har fortfarande för små brön för alla kläder. Det är bröna det sitter i, skitsmå är dom det blir jätteslappt där dom skulle ha varit. men jag har muskulösa armar istället. Så muskulösa så jag knappt kan spänna lite utan att en söm går. Jobbigt. Men bra. Särskilt när det är fight.

Jag längtar till forumet i Vemdalen nu som satan i gatan. Jag har förberett lite:
* Bytt skift på torsdagen så jag kan åka dit i vettig tid.
* Tagit ledigt på fredagen så jag kan va full på torsdagen. Smart Sandra.
* Funderat
vad vi ska äta till middag.
* Bjudit alla jag vill ska komma förfestlördagen på förfest på lördagen.
* Funderat på alla presenter jag kommer att . Hoppas jag. Jag fyller faktiskt 20.
* Och jag har blivit tjejig och köpt ett par stövlar också! Vita fina stövlar. Och det är inte gummistövlar vi pratar nu.

Så långt har jag kommit i den planeringen.

Jamen så vet ni det. Jag och min karl är bra bättre bäst!

Klag klag klag

Vad jag älskar att bli arg när jag kör bil. Fy fasen va gött det är att få skrika och tuta lite och kalla nån jävla kärring eller nåt sånt till ett stolpskott på vägen. Vissa dagar finns det inget bättre. För jag vet ju att jag är perfekt (eller hur det nu var) och jag har faktiskt kört budbil så jag kan köra bil, till skillnad från alla andra, så jag får skrika och tuta och klaga på andra. Det är underbart.

Idag var jag på stan en sväng. Tänkte köpa några tröjor som jag tittat på så länge. Men. När man inte kan ha x-small på jc för att det är för slappt, då går man på domus och köper en chokladkaka och äter till middag. Med popcorn som efterrätt. Det får man. som tröst och för att om man äter så ett tag så sitter kläderna bättre.

Och det är så här också. Jag är smygkär i Alex Karev i Greys Anatomy. Han e het hetare hetast. Men det är okej. Min man är nämligen kär i Jessica Alba och tycker att hon är het hetare hetast. Så vi är kvitt.

I morgon ska den älskade pärlan till bildoktorn och få nya bromsar. Gud va snäll jag är.

Jag fattar inte, jag är världens snålaste människa, tycker att det är dyrt att köpa ett linne för 79 kr och jeans får helst inte kosta över 500 kr. Men ändå har jag inga pengar alls! Vart tar mina pengar vägen? Och vart finns den där fina dunvästen för 400 kr (max) och alla fina kläder. Finns bara fula kläder på affärerna nu.

Det är nästan så jag måste ut och köra lite bil för att få upp humöret nu.


Men egentligen är jag bra

Fy fasen va avundsjuk jag är. Alla verkar glädjas åt dom där som vann äckligt jäkla mycket pengar på Frösön. Men jag hatar dom mer. Fy faan för dom. Jag vill ha pengarna.

Jag har jäkligt svårt för att glädjas åt folk. Jag blir ledsen arg och hatar den som alla andra glädjs åt. Och sen helt plötsligt får jag till det att det är mitt fel att jag inte har det som dom. Typ äcklena som vann pengar, det är ju mitt fel att inte jag bor på frösön och inte hade en sån där lott. Men jag vet att bodde jag på frösön skulle jag ändå inte bott där borta där det där var, och jag skulle absolut inte lagt pengar på en lott man ändå aldrig vinner på. Och om nån köper min drömbil, just det, just DU henke, då är det också mitt fel. Eftersom jag köpte en bmw istället för en svindyr subaru så är det mitt fel att henke köpte den där subarun. Han köpte ju den för att straffa mig. eller hur var det? Så funkar jag. Är det här normalt eller har jag något fel?

Däremot, om det går dåligt för nån och alla tycker synd om den, då skrattar jag. Jäklar vad jag njuter då. Jag älskar när jag får ha det bättre än andra, när jag får kalla nån sopa. alla andra säger  "men gud va tråkigt, stackars dig. Va jag lider med dig" och jag står brevid och skrattar och njuter och vill så gärna säga "Rätt åt dig. Och tack för att du gjorde min dag".  Så jag undrar igen, Är det här normalt eller har jag något fel?

Annars kan jag bara tillägga att jag är en bra människa och en jäkla bra kompis. Om nån blev orolig.