Förtydliganden

1. Jag gillar han ju ändå, trots att han inte använder sitt ica-kort. 

2. Joru 
Therese det var från din mack, men berätta inte det för min chef för då blir det väl inge mer jobb för mig kanske. när kommer alla bilder på mig som du skulle lägga ut på din blogg?


Nu ska jag sova för imåra ska jag jobba. Idag jobbade jag 10 timmar, men det kändes som en typ. Fort gicke!
godnatt

Han är ju som alla andra...

Jag har ju som trott att jens har varit lite speciell, inte som alla andra killar. Men idag upptäckte jag att han är verkligen som alla andra killar. Om man säger till en kille att det är stökigt, då fattar han ju inte att han ska städa. Man måste ju säga rätt ut, städa! Och idag när jag kom hem från jobbet så skulle jag göra macka, men då är smöret typ slut. Så jag blir lite irriterad, han som varit vaken sen sju i måranst (mamma hur stavas det?) för att grannen spela så högt kunde väl ha gått på affärn å köpt smör å mjölk!? Han har ju ett eget ica-kort... Så när jag pratade med han när jag gick från affärn så sa jag att han fick ju använda sitt ica-kort även när inte jag är med. "Men jag har ju inte handlat!" NEJ JUST DET! Så jag har varit ute i det snöblandade regnet och promenerat jag. Avreagerat mig på den älskade grannen som störde mig i eftermiddags och avreagerat mig på att vi som bor sååååå centralt har jättelångt på affärn. Det är tillochmed långt ner på macken. Det är faktiskt långt till garaget också, särskilt eftersom akelius verkar tycka vi ska simma till dörren till garaget.. Jättemycke vatten utanför döra, man blir jätteblöt om fotarna.. Det förstör ju hela dan och då går jag ju hellre till porten direkt och då blire långt..!

Vi ska flytta. Vet inte när och inte vart. Men nu ska vi flytta.

Subaru Impreza WRX (och lite BMW)

Ikväll lekte jag med jennie henke emma och kristian. vi skrattade åt lucas haha va söt han va och han lärde sig snabbt att säga sandra! Duktig kille =) Jennie och henke kom och hämtade mig med henkes subba, det var liksom grejen med kvällen att jag skulle få åka lite subba. Och då åkte vi till valla det var härligt att åka subba. Men ännu härligare var det på hemvägen när jag fick KÖRA!  JAG fick köra. Fasen va kul de var. Jag var feg och det var halt, men jag kan säga som så att det var lite bättre drag i den där än min älskade pärla. Det kanske blir en sån där en gång i framtiden när det är dags att byta bil...

PAPPA!!!! JAG HAR KÖRT SUBARU IMPREZA WRX!!!!



Här är min bil, som jag lovade. Älskade pärlan
image5

Måndag

Mamma och pappa klagar på att jag svär för mycket på min blogg, det är "oproffsigt". Så nu startar jag min proffsiga blogg istället.. Här och nu.

Va hem till aspen igår, åt tjälknul och gosade med axel och lekte hund med elice. De va ganska kul! Sen va vi till svärmor och fikade och spelade tv-spel. Då kom jag och tänka på ett tv-spel jag jämt spelade hemma hos linda, när yoshi eller vad han heter, den där gröna man rider på, åt typ äpplen så fick den svans å mario åkte upp i en bubbla och grinade ibland. Det var roligt!! Kostar 200 kr på tradera, jag ska fundera lite till... =) Och på ebay finns skitfin mc-jacka..! Rosa tyvärr så den passar inte till jessica. däremot har jag hittat ett svart kitt med jacka å byxa, skitfint och pappa lovade att betala ända tills jag sa vad jag skulle köpa så nu äre kört. Men fanken (inte en svordom) va fint det är!! Ny hjälm vill jag ha också, hittat en fin rosa, men den passar ju inte heller till jessica.
Så här ser jessica ut:
image4

Hon e ganska snygg faktiskt! Och min älskade bil är snygg igen! Tvättade den igår innan vi åkte till aspen. Va fin den blev! Jens tog några kort men dom har jag inte orkat lägga in än.. en annan gång, kanske sen idag, får ni se pärlan!

Nu vet jag inte om jag ska göra köttbullar, baka, åka till aspen o äta middag eller om jag ska göra varma mackor.. med tacofärs.... mmm va gott!! Det ska jag göra!

Ensam som vanligt

Jag är ersatt och utbytt. Jag är trött och less på att vara det. Jens är hos den där jävla lortis och skruvar. Fy fan va tråkigt jag har. Är han inte och tränar så sover han i soffan eller sitter vid datorn eller skruvar hoj. Igår tänkte jag slå han i huvet, han somnade när jag höll på att berätta en sak. Mordet var nära ska jag säga. Men nu e jag alltså själv som vanligt. han "siktar på att vara hemma i tolv-ett tiden". Klockan två alltså. Å vi ska ha niklas ullis å jocke på middag idag, i det här bombnerslaget. Jag vill fan inte städa och plocka ihop som en jävla curling kärring, de e inte min lägenhet. men om jag inte har gjort det tills han kommer hem så är ju inte det bra. då verkar det ju som jag bara sitter och svullar popcorn hela dagarna och inte gör nåt annat. Fy fan va less jag är.

Och, va fan, varför svarar ingen på mina sms!?



Redan vaken!!!

Helt otroligt, klockan är inte ens halv 7 och jag är VAKEN!! Egentligen skulle jag kliva upp om tio minuter men jag klev upp för en timme sen och skjutsa jens på jobbet så jag får ha min bil idag. För idag ska jag jobba! Hoppas jennie kommer tidigt så jag får göra helg nångång! när jag kommer hem från jobbet ska jag sova, för det har jag knappt gjort i natt, nån har varit ivägen hela tiden och så drömde jag att vi höll på att missa magnus betnér imåra, och det vill jag ju inte!! Fasen va kul det ska bli, han e bra rolig! Fast björn gustafsson e roligare, lite sötare sådär.

Ja det är väl ungefär va som händer. nu ska jag äta kanongoda tekakor till frukost!! Fanken va go dom blev =)

Tekakor

Nu håller jag på att baka tekakor, jens lovade att han skulle diska så då är det bara att baka! Kanske blir nåt mer innan jag e klar, bara för att jävlas lite.. =) Nä vi får väl se, dom här är inte klar än... Jäser just nu för andra gången, gud va segt det är!! Och sen är det en jäsning till innan dom ska in i ugnen... drygt men va gott det kommer bli! =)

Idag var jag och ullis på gregoriemarknad. Det måste man när det är sportlov! Men det var roligare när man var yngre, när man kunde köpa fula tröjor med tryck och godis och chips och cocosbollar...idag var det inte så kul så jag köpte inget. Men det är ju gjort iaf, skönt.

Nu ska jag fortsätta baka mina tekakor, "stjälpa upp degen på mjölat bakbord" ska jag göra. Blir nog kanon...

Fjärde natten

Fjärde natten i sovrummet, det känns bra. Vi har äntligen flyttat från vardagsrummet till sovrummet, och än, peppar peppar, verkar grannen vara normal och man kan sova gott. det är jättebra att vakna på morgonen också, när vi sov i vardagsrummet kunde jag sova till 10-11 på dagarna om jag inte hade ställt alarm, men nu vaknar jag mellan 8 och 9 och är pigg. Det är helt otroligt! Jag ska aldrig mer sova i vardagsrummet. Tror jag.

Idag händer inte mycket. Funderar på att baka te kakor men då måste jag handla först och det blir så mycket disk... Näe jag kanske skippar det. Söka jobb ska jag göra. Tror inte jag får det där jag va på intervju om. Känns både och, men nu har jag "massa" tider på macken så det är ju bra.. Men jag vill ha ett jobb i stan som man kan gå till eller möjligen cykla. Fast det gör så ont i rava å cykla. sen ska jag städa lite också. Plocka ihop mina grejer och tvätten som vi tvätta häromdan. vi har fått en ny tvättmaskin fasen va kul den va. Och fin!! Blå =) Och fort gick den, herregud den va ju klar på en gång nästan. Den var perfekt helt enkelt, nästan så jag längtar till nästa gång vi ska tvätta! =)

Nu loggade en 
kompis in på msn och hon e duktig på att ta tag i sitt liv och träna. så nu fick jag dåligt samvete. Fan.

Jennie forss och sofie på konsum, fy fan för er. Ni ska alltid vara värst ni. =( tur man har syrran som tyckte jag va duktig iaf.

Dags att ta tag nu!


Långfärdsskridskor

Idag har jag redan gjort årets motionspass!! Klev upp typ halv 9 och bara det var ju bra. Sen träffade jag ullis i bladlusparken kl 10 fast jag kom för sent, men så hyrde vi långfärdsskridskor och for iväg. Första kilometern gick lätt, och andra och tredje. Sen gick det lite tyngre, men låååååångt där framme såg vi ett ställe där man kunde sitta och fika. och fika måste man. så vi for dit. Där stod det 6 km. herregud det är ju jättelångt! Och dit hade vi kommit på bara en halvtimme. rekordfart alltså. Så satt vi och fikade och solade och pratade om allt och inget och sen for vi tillbaka. det blir 12 km. TOLV KM!!!!! det är över en mil och jag, Sandra Marielle Nygren har gjort det! JAG!!! Fan va stolt jag är. Nu ska jag duscha.

Beröm av polisen!!


Helt otroligt jag börjar gilla polisen! Igår fick jag beröm av dom! Det var in två redigt fulla personer på macken igår, fy fan va dom stank, värre än mig! När gubben sa att han hade tankat tänkte jag hoppas inte det är du som kör. Men det var han som körde. Inte alls bra. Så jag ringde till polisen och skvallrade! Rätt åt dig gubbjävel. bilen var avställd och det var andra gången igår den var aktuell i fyllekörning. Grattis... Typ en halvtimme efter att paret lämnat macken blåste polisen förbi, vi trodde aaaaaaaaaldrig att dom skulle hinna ikapp och ta dom. Men sen, efter ett tag, då ringde polisen och ville prata med mig. Jag trodde jag skulle få skäll typ för att dom inte var full så polisen hade fått åkt i onödan men så vare inte. Dom tackade så hemskt mycket för att jag hade ringt och berömde mig jättemycket för det, jag blev generad, TUR att dom inte va in och sa allt det där då hade jag svimmat tror jag. Dom hade iaf fått tag på gubben och mycket riktigt så var han fuller. Och dom tackade mig igen för att jag hade ringt om det och sa hur bra det var att jag ringde och jag blev generad igen. Herregud får dom göra såhär mot folk?!

Så igår var en bra dag =) Och händelserik. för innan det där så var det en bil som körde rätt fram när han egentligen skulle svänga ner på macken så han hamnade längs med e14 fast i diket. Han va utlänning och stressad till sitt flyg. Så vi fixa fram bogserlina och chefen ringde snöröjarn som försökte fixa fram en traktor åt han. Gick inte att dra upp bilen med en L200 men som tur var så kom en snäll lastbil förbi och drog upp han. Stackarn höll på att backa in i lastbilen när han väl tog sig lös. Det bra jag gjorde var att ringa flygplatsen för att höra om dom kunde hålla planet så han hann med. Surknularna kunde ju inte det men han hann nog ändå. 

Jag blir fortfarande generad när jag tänker på vad polisen sa =)

Trötter

Idag e jag bra trött och seg. Va ut igår med massa folk från ica och lite andra folk de va asskoj! Av nån anledning som jag inte vet så va vi på G3 av alla ställen men det funkade ju det också tydligen. trots surkärringar och vanliga kärringar. Fy fan.

Idag har jag bara slappat framför tvn och datorn. Kollat på sjukhuset och grinat nåra skvättar, det är ju så fint ibland. Sen gick jens till danne och sen ska dom till åre. stackars mig ska sitta hemma och göra inget. jag som behöver all service jag kan få idag... Så då grinade jag också en skvätt. jag har blitt så känslig!

Det är väl allt för nu skulle jag tro.. Dags att göra popcorn eller nåt kanske... kebab... mmm... Får ju även dricka läsk idag det har jag firat med några cola gu va gött. Synd att det är så långt till macken annars hade jag gått och köpt en fanta också.. mmm va gött.