Jessica <3

Ja det är sant, jag börjar gilla Jessica på riktigt nu. Hon verkar gilla mig också, så det ska nog gå bra att vi delar på Karln, bara jag får vara med ibland. Vi har varit med Jessica hela dan, hem till mamma och pappa och visade upp oss, sen till svärmor och fick middag och sen Tulleråsen till Krille och Emil som äntligen kommit hem från Australien. Det var himla härligt ute, Jessica skötte sig ypperligt ända tills vi kom in till stan och bensinlampan började lysa. Då gillar jag henne inte längre. Inte nog med att vi ska dela karl, hon ska ha pengar av han också!!

Ja, alltså har jag varit ute och åkt hoj hela eftermiddagen, jättehärligt och jag MÅSTE köpa egna kläder snarast möjligt!!

Har klippt mig ikväll, eller
Lina har klippt mig ikväll! Det blev kanoners, det där kan hon verkligen få fortsätta med! Grattis Lina, du är nu välkommen in i vår släkt =)

Skulle kvällsfika nyss, åt mina två asgoa mackor, vände sen av nån anledning på påsen och såg att brödet är MÖGLIGT! Jag har ätit mögligt bröd!!!! Det var gott då, men nu har jag en tjock klump i halsen, mögel är inte att leka med!

Kom just på att jag måste cykla på jobbet imåra. Suck.

Arbeitslos

Jag ska bli arbetslös. =( Från den 14 maj kommer jag inte få jobba med budbil nå mer, för då behövs jag inte. "Pga arbetsbrist" eller va fan det hette. Hit med ett jobb åt mig nu!!


Jag kanske får flytta hem igen och leva fattigt. Positivt är väl att jag blir ledig hela sommaren.. =)
Men ändå känns det bra, jag känner mig fri, säkert så här det känns att va singel, man kan göra litte vad man vill. Skillnaden är väl att när man är singel rullar killarna in ändå, pengarna rullar ju inte in när man är arbetslös. SUCK.

Så om du har ett jobb till övers, gärna budbil eller affär eller nåt sånt, GE DET TILL MIG!!!

Inte för att skryta...

Nä inte för att skryta men mitt arsle är fan för benigt för en cykelsadel! Jag har varit duktig i två dagar nu och cyklat till och från jobbet, och det är inte skönt ska ni veta. Jäsiken va ont jag får i rumpan så att säga.. Det är nästan så att jag vill ta bilen på jobbet istället, men det är inte lika nyttigt. Nu kan jag ju ta en kexchoklad utan dåligt samvete på väg hem från sundsvall på kvällarna, den cyklar jag ju bort sen, men det går ju inte om jag tar bilen...
Jag är i alla fall stolt över att jag håller på att ta tag i mitt liv, byxorna gick nästan inte igen så det var tvunget till en ändring! Och kexchokladen cyklar jag ju ändå bort sen så =)

Jag är jäkligt nervös inför imåra det ska gudarna och ni andra veta. Återkommer glad eller förstörd.. =/

Förresten så vill jag börja plugga igen!! Just nu vill jag bli receptarie, (en sån på apotek) eller tandhygienist! Men man måste plugga så konstiga ämnen först, typ kemi och biologi, det är inte min grej... Men sitta i kassan på ett apotek och klistra lappar på salvor, det är min grej! =)

Så är det. Snart drar jag till Sardinien!

Latsidan riktigt

Jaa jag har då verkligen legat på latsidan här! Men inte som den femårs-dagbok jag har, där har jag inte skrivit sen den 27 mars. Ska ta tag i det.

I helgen levde jag lyxliv på hotell med mannen, mysigt. Ingen frukost är så bra som hotellfrukosten! =)

Ibland önskar jag att jag hade ett mer tjejigt jobb och att jag var mer tjejig. Jag vill egentligen kanske sminka mig och göra mig fin i håret innan jag åker på jobbet, men va fasen, jag kör budbil. Jag bryter minst en nagel per dag och jag bär tidningar till förbannelse. Har trycksvärta där det har kliat, gärna i ansiktet. Visst kan jag väl göra mig fin till det jobbet också, men det går inte riktigt ihop, från halsen och ner är jag ju ändå skitigare är skitigast. Men det struntade jag i idag, köpte mascara, kajal, ögonskuggor (6 st!!), läppglans och en ny pincett så jag kan få snygga ögonbryn. Jag försökte tillochmed titta efter dom rosa kläderna på affärerna, men så långt har jag inte kommit i min tjejighet än. Men nu jäklar, nu ska jag bli en äkta tjej, förutom på jobbet =)

Måste sluta ligga på den sköna latsidan också. Finns ingen sida i mitt liv som är så skön som latsidan, men det måste ta ett slut, innan brallerna blir för små. Har fortfarande bara ett klipp i klippkortet på badet. Dom har stängt relax-avdelningen, och jag vill ju egentligen hänga där, inte fara och simma massa...
Ska kolla om jag är för liten för mannens cykel imåra, annars kanske pappa får tillbaka sin bil och jag börjar cykla på jobbet. Fast det lät ju jobbigt det också...

Jag behöver nog både en cykel och en bil. Helst en bil.


Bullköttar

Fasen vilken bra mamma jag kommer bli om 7 år! Har gjort världens godaste köttbullar idag! Längtar till middagen...!! Jag kommer bli en bra köttbullemamma.

Snart fyller systerdotter år. Hon önskar sig presenter av farmor och ett riktigt flygplan av mig... Jag ska på barnens hus idag och leta ritkiga flygplan.


Dessutom blir jag så less på dig, du är ju inte ens intresserad ju. Allt för att bevisa liksom. Inte välkommen kan jag säga. MUPPFAN.

Men jag har iaf världens goaste bullköttar på spisen!


Vad har man för några kläder på sig på dop?