Utlandstjänst och Jennie forss


Fan va besviken jag är! det där sketaintressanta jag läste igår, som jag längtade efter slutet, och idag kom det. Fan va besviken jag blev!! Utredning nerlagd och bla bla bla inget spännade alls längre. sur och besviken är jag nu.

Men det blir bättre när jag tänker på att älskling bokade biljetter till magnus betnér igår, FAN va kul han e!! jag längtar till den 8 mars, det blir grejer det =)


Och nu till dig jennie forss. Jag litade på dig, du var min stöttepelare här i livet. typ. och sen bara slutar du. Ge fan i å sluta, sluta inte kommentera min blogg, du var ju den enda jag hade!!


Idag kollade jag på "fredsstyrkan" på tv. kollar för att jag tycker det är lite intressant att se hur dom har det när dom gör utlandstjänst, och för att komma med MASSA argument till varför mannen inte ska göra utlandstjänst. Men fan, det går åt fel håll, nu vill jag också göra utlandstjänst!! Jag kan laga mat eller vad som helst, fatta va häftigt å ha gjort en insats i världen! typ. Det har alltså skitigt sig totalt! Tur han inte läser min blogg (tror jag) så han inte vet mina åsikter ;o)

åver änd out

Nörd

Ja jag har blivit nörd men när jag skrev om det nyss så försvann allt. Fan helvete och allt sånt!

Jag skulle iaf bara gå in på en bmw sida för att läsa om varför larmet på min bil gick idag när jag låste upp den. (den jäveln som rör min bil utan att fråga först dödar jag långsamt och plågsamt!) Hittade en jäkla intressant tråd om nåt jag inte kan förklara men det är skitspännande och jag hinner inte läsa klart allt för snart kommer världens bästa älskling hem. alltså är jag mer nörd än förut eftersom jag suttit drygt en och en halv timme på det här forumet och läst och läst och läst. En jäkla BMW-nörd är jag! men lite stolt över det..



Axel och Elice

Elice och Axel är mina nya favvisar. Elice har ioförsig varit min favvis länge men nu är dom två.
Så idag på stan köpte jag en blå fleeceväst till axel, elice fick en rosa när hon va liten. rätt ska va rätt.
Och eftersom rätt ska va rätt så köpte jag en söt tröja till axel och en fin klänning till elice. Kanon.


nu hängde sig jäkla msn, va less jag blev då!

Och förresten, HUR får man tillåtelse att göra ett så värdelöst program som mitt p3?! Det allra sämsta jag nånsin hört!!! Nyheter i klartext är ju fasen bättre. pinsamt p3, pinsamt.

Nu har jag snart slut på kakor, dags att äta lunch alltså och sen åka på jöbbet.

Och så ska jag packa också, för att dra till umeå imåra.

Axel lillskit Nygren

Axel lillskit Nygren, jag vill träffa dig. Du är så tjock och söt och liten på bilderna, jag undrar om du ser likadan ut i verkligheten? Elice storskit Nygren jag vill träffa dig också, är du så där go med lillungen som det ser ut på bilderna? jäsiken vilken fart det kommer bli där hemma om ett tag. suck. tur man kan åka därifrån när det blir mycket.

Idag är det synd om ullispullis som blitt sjuk, kom inte hem förrän du är frisk!

Jennie är snäll och jobbar lite för mig på fredag, så jag kommer till umeå nångång. då ska jag gå på gina tricot, bli dålig av hundar och katter, äta massa massa massa hela tiden och träffa hanna och jonas. Det blir kanon!

Nu ska jag sova. imåra ska jag tvätta. och kanske köpa nån bäbiskläd till axel lillskit.

over and out.

Moster igen!

Jajemen i natt fick jag mms av malin, ett kort på en litten skitunge som heter axel och var 53 cm lång och vägde 4220 gram, vilken tjockis!! Så fort dom kommer hem ska jag dit och hålla i han och såklart leka med elice också så hon inte känner sig utanför stackarn. elice är duktig, hon säger att jag är bäst och att vi är bästisar. Bra unge! =)

Sov i vardagsrummet i natt också, det bästa som hänt är faktiskt att ha en säng i vardagsrummet, på kvällen kan man titta på tv, och på morgonen kan jag ligga kvar i sängen och prata med mannen när han äter frukost. det är ju perfekt, så vi ska nog fortsätta ha det såhär! =)

image2

och så en bild på muffinsarna. Just den här glasyrade jag.

Nystart


Det känns som det är dags för en nystart mellan mig och bloggen. Allt för Ullis och Jennies skull, de som tjatat.
Tänker fanken inte skriva nåt om vad som hänt sen sist, glöm det. Bara en grej. FY FASEN va goa muffins jag och
Emelie gjorde idag! Fy huun alltså! citronmuffins med citronskal och citronsaft i, och sen citronglasyr på.. mmmm


Therese har flyttat till Lund och Malin föder ett barn när som helst. här händer grejer.

En annan dag ska jag försöka lägga ut en bild på muffinsarna, särskilt den med en bil på. Men nu ropar bigpoppern på mig. vi älskar varandra. vi är som ler och långhalm. precis som jag och älsklingen.

Tur att vi har en säng i vardagsrummet, annars hade vi blitt toku i natt. grannjävlar borde skaffa hörlurar till sina jävla stereosar. Fy huun.