Som sagt...

dålig dag idag.

i den här lägenheten är det gamla kranar, såna man vrir på. vänster sida hett och höger kallt. Men är det så att om man vrir för mycket på varmkranen slår det över och blir dåligt tryck och kallt vatten? Verkar lurt.

Sånt blir jag tokig på. Dåligt tryck i vattnet när man ska duscha. Kallt vatten när man ska duscha. när man lämnar in bilen på verkstad och en vecka senare är det fel igen. när jag måste anpassa mig efter andra. hata. Och slutligen, när man äter middag efter klockan 7. middag äter man klockan 5, senast 6. men efter sju, då är det ju dags för kvällsfika.

Nej men oj, nu hade jag visst inte tid att skriva mer, jag ska göra middag... Kvällens middag. jävla skitdag.
Stackars farfar som måste fylla år idag på den här skitdagen.

dålig dag

I måndags hade jag en bakdag, tisdag och onsdag hade jag jobbdag och idag har jag en dålig dag. Har varit på stan och köpt present till jens, kommer nog bli kanon det där. kanske.. Så köpte jag ett himla rosa linne till mig själv, de va jag värd. Men då kom ju suget efter massa nya kläder..  Nå sånt har väl inte jag råd med heller. är ju skyldig mamma för hoj kläderna, en hel förmögenhet ju.. och sen har jag en bil och ett liv. åååå va less jag blir!!! vill gå in på nån sida på internet och beställa allt dom har i storlek 34. vill ha kläder!!!!! har kikat lite på internet men jag hittar inga fina kläder. det gör saken bara värre. faan.

Så skulle jag trösta mig med att spela lite tvspel. yoshi's island det är grejer det. men då funkar det inte. kolsvart på tvn och inget tvspel.. tur att christer har börjat på p3 nu så jag har nån tröst. tänkte först ta en bulle till lyssnandet men kom på att det av nån anledning (jens) inte finns så många bullar kvar.. må väl spara dom sista till på söndag, när de kanske kommer nå folk för att jens blir gammal. hela 23 år gammal!

jag är lite sugen på att gå på dans på näset på lördag. men inte om det är sånt här jäkla väder. å inge sällskap har jag heller. och på söndag ska jag jobba.. jäkla skit.

Bakdag idag

idag är en riktig bakdag! Skulle kliva upp kl 8 för att börja baka, men... det är ju skönt att snooza så det gjorde jag trekvart. Sen skulle jag kliva upp men då somnade jag istället. Halv 10 klev jag upp. Skynda mig att äta frukost och kolla vad jag behövde handla till mitt storbak. 6 kg mjöl 3 liter mjölk 5 jäst osv. Resultatet är på g. Källarfranskan är klar, men inte smakad (degen var iaf god), bulldegen håller på att jäsa nu och sen blir det tekakor på slutet. Herregud va duktig jag är!! Jag önskar jag var ledig varje dag så jag kunde baka massa bröd bullar och kakor! Jens blir nog glad när han kommer hem från jobbet, han gillar när jag har bakat, särskilt när jag har diskat efter mig också.

Igår va jag till elice och axel. Det var roligt, jag var prinsessa som var sjuk och elice var drottning. Jag fick ingen medicin trots att det "ser illa ut i halsen" och hjärtat "låter ching chang". Inte ens när jag hade "1700 och 48 i blodet" fick jag medicin. Ett under att jag överlevde kvällen känns det som!

Annars har jag invigt mina hoj kläder på riktigt i helgen. dom funkar jäkla bra! Snygg e jag också! =)

Laaat

Men va skönt det är att slippa gå mellan sovrummet och vardagsrummet i reklampauserna.

Nu kollar jag på rent hus och jag borde städa själv också. jag gör jämt det, jens städar aldrig men jag håller rent och fint här hemma jag... Fråga han och det är tvärtom.. jaja fy fasen va äcklig folk är, så stökigt kommer jag aldrig ha det. ALDRIG.

Annars då... kan göra en lista så ni inte kan komma å säga sen att "det har du inte berättat!" Joru de har jag!

1. Lägenheten är uppsagd. Sista juli ska vi va ute, i augusti ska vi bo i aspen, krokom eller nån annanstans. Det löser sig...
2. Flytten i augusti går till Göteborg.
3. Det eftersom jens ska plugga till nåt fint som elektroingenjör! deru!

ähh kommer inte på nå mer grejer..

Dags för kvällsfika tror jag. Jens kom på en hemsk idé idag. Popcornförbud vid datorn!!! Då införde jag travianförbud på datorn, det är jens nördspel han håller på med jämt. Det gick han inte med på utan införde bloggförbud på datorn. där går gränsen så nu ska jag äta popcorn långt ifrån datorn och jens får hålla på med sitt nördspel nästan hur mycket han vill...

Bekvämt!

Igår skickade jag ett sms till jens när han jobbade och undrade när vi ska köpa en bärbar dator så jag kan sitta på msn och kolla på tv samtidigt.. Och jäklar va fort det gick, nu sitter jag framför tvn och skriver! tydligen är det en bra dator och jag ska sitta här hela kvällen.. gu va bra!! =)
i morgon kan jag kanske sitta i vardagsrummet och hämta grejer på andra datorn och greja med på den här. cooolt.


det var allt för nu.

Sjuk!!

Jag är så sjuk, det är så synd om mig!! Har druckit massa juice ikväll, mamma sa åt mig att dricka mycket, och juice må ju va bra när man e sjuk, mycket c-vitamin å sånt. gött ere iaf!

Jag e så mallig över mina nya hoj-kläder, vill ta på mig dom, ta ett kort och lägga upp, men det går inte. jag har ingen som kan ta kort på mig och kameran ligger i bilen som är på verkstan. eller så är den kvar i umeå..? Jag ska nog aldrig mer till umeå. Det blir så dyrt och jag blir alltid sjuk när jag har varit där..

Inatt hade jag en rolig dröm. Jag var på budbilen, skulle köra tidningar. Jag och erika lottade om vem som skulle få fördelen att köra åre, jag skulle knacka hand. i ena handen hade hon världens pyttigaste grej, och i andra en stoooor gammal nyckel. Om jag knackade på handen med nyckeln skulle jag få köra åre, och så skulle jag få åka hem till erika i kall och lämna den stooora nyckeln. det var himla enkelt att välja hand, nyckeln stack ut! Det var onsdag och alltså tv-bilaga. När aftonbladet kom var det inte riktigt som jag minns det. Det kom en lastbil med släp full med bilagor, hur mycke som helst. Men sen helt plötsligt blev det världens fest där i garaget, alla på budbilen var där, alla på posten och alla som kör för expressen och aftonbladet. Och så kommer jag ihåg att jag gruvade mig för att gå in på macken med tidningarna, var jag tvungen att he upp dom i tidningstället åt dom också..? Vad skulle dom säga dan efter, för dan efter skulle jag ju jobba på macken.. Ja det var konstigt. Jag och erika måste nog köpa nån flaska vin och äta svampsås och surra litte snart. det blir sköj!

Therese, det var kristian olsson som körde över min fot med henkes subba när min arm satt fast i en tjock kille. De va mest i skon han körde, gjorde nog ont för att jag försökte dra undan foten och armen men båda satt fast. Jennie ville dänga killen sen men jag tror hon var för feg. och han för fet. Säkert 4-5 mig stor var han! minst!!

Jag tror jag har hållt på att bli sjuk hela veckan, har drömt så sjuka drömmar. En natt skulle jag sälja pappas vectra. tog finfina kort på den och la ut på blocket, kollade sen annonsen och skämdes som bara den för alla bilder var suddiga.. Jag tror inte ens pappa visste att jag försökte sälja hans bil...

Förresten, nån som vill köpa bmw 323 im. fin, ovanlig och nypolerad med utställningsvax, lackförseglad och den är så vacker. Nyservad, nybesiktigad (om man kan räkna i år som nytt), nya vinterdäck, drar lite bensin, ac funkar kanoners, cdspelarn e skitbra (jag fattar den ju).. Allt är bra på min bil. Vill du köpa?

sen sist

Therese ville läsa om forumet i vemdalen. jag trodde att vi skulle vara tyst om det så hon inte blev så ledsen, men okej då hon har ju valt själv!
När vi kom dit på torsdagen trodde vi inte våra ögon, ett trevåningshus!! byggt i år, allt va nytt och fräscht, och de va golvvärme och två duschar och bastu och hur bra som helst! Tog några kort men dom blev värdelösa så dom skippar vi. Torsdagkvällen va nog roligast tror jag, massa massa folk och hur kul som helst. ingen jag kände men de va kul ändå! Fredagen var seeeg. men strålande solsken så vi glassade lite på sibylla och vissa andra brände sig. Inte jag då, syntes inte ens att jag varit ute... Fredagkväll var också seg, rätt kul men segt. Lördag var kanske bäst ändå. Segt i början men sen kom minttun fram och då vart det fart! Hade verkligen hur kul som helst, tills en tjock killjävel höll på att slita av mig armen och krisitan körde över min fot med subarun. Fick iaf skjuts hem av kristian, de va bra, för de va en bra bit att gå! Efterfest till halv 5, jag tittade bara på för jag skulle ju köra hem på söndan.. På söndan vart de städa städa städa och sen åkte vi till åsarna för att äta. Väntade 50 minuter på att få en pizza!! Lagomt glad var jag då. inte.

Så var det med det.

I helgen har vi varit i umeå hos jens syster. Som vanligt när jag har varit där så blir jag sjuk. Jag är dödssjuk verkligen, det är himla synd om mig! Inte har jag fått nån lön heller... Köpte iaf hoj kläder i fredags!! Hur snygga som helst, kommer en bild nån annan gång när jag har hela kittet på mig. Nu ska jag tycka synd om mig själv och kanske äta lite kex.