Smidigt!


Det är så himla smidigt att bo i en etta. har just dammsugit. bara att dra ut sladden tills det tar stopp, sen når man från hörnet i hallen till hörnet i köket. utan att behöva byta kontakt!! Jag ska alltid bo i en etta. Hoppas bara att grannarna tycker vi har för högljudd dammsugare så vi får en ny i julklapp. vill inte önska mig en av mamma o pappa eller nån jag känner, för det är en tråkig julklapp och jens skulle säkert bli ledsen om vi byter ut linea, som han köpt för egna pengar, mot nå bättre. Därför önskar jag mig den av grannarna. men mamma o pappa eller nån, har ni redan köpt en dammsugare så kan vi nog offra oss på den =)

Tur jag var själv i garaget i morse, annars hade nog folk ringt polisen. Tänk att när det är slut (väldigt nära på iaf) på batteri så orkar ändå larmet gå, och samtidigt startar bilen. det tjöt bara i en halv minut eller så, men tur ingen såg. Och när jag for hem från jobbet så hann bilen precis starta innan batteriet dog. Min bil önskar sig ett batteri i julklapp. gärna en julklapp i förskott.

Idag lyckades jag göra en stockholmare glad. tanten ville KÖPA ETT GLAS VATTEN. KÖPA. pucko. eller så var jag ett pucko som inte håva in en tjuga där. Hon fick iaf en pappmugg med kallt vatten och gick därifrån med orden "tack så  hemskt mycket, det var gulligt av dig". och hon menade det. Så på statoil i stockholm, måste man betala för en mugg med kranvatten där? är dom dumma eller ekonomiska?

Nu är det dags för popcorn och roomservice. gött.

Längesen..

är det ett eller två ord? längesen. länge sen. längesen va?

I helgen va jag ledig, de va en kanonhelg! I fredags skjutsade vi pappa runt shellmacken tio varv medan vi väntade på mamma, sen hitta bilen hem till aspås nästan alles själv. I lördags sov vi tills vi vakna utan alarm, fasen va skönt, o sen gick vi på stan o på jamtli på julmarknad. va mysigt det är där!! skulle kunna va där hela helgen, men vi va där bara några timmar. Sen hade vi filmkväll och faktiskt helt otroligt somnade jag inte!! det gör jag ju jämt!  i söndags så kom mats i tiotiden och så bakade han och jens lussebullar. tredubbel sats. synd lussebullar är så äckliga och luktar äckligt. men det lät som det skulle bli kanelbullar nästa gång =)

ikväll har jag jobbat o imåra är jag ledig, då ska jag till
Lina och klippa mig. ska bli kul! egentligen vill jag ju ha långt hår men hon lura mig att man må klippa sig för att få det. får väl se hur det blir med den saken.


Jo du tina... Var det kanske så att du tanka på vägen hem så de va därför tankmätarn plötsligt funka? =)

men funka rå!!!!


fel o funka som det ska!!!! Gäller biljäveln och datajäveln. hade ju lagt upp en önskelista här jag, syns bra va? inte alls typ.

Önskelista


* digital hushållsvåg
* matskedsmått
* en bok jag glömt vad den heter
* fin mössa som man inte fryser om örona i
* lips, till xboxet
* presentkort på jc, hm, gina tricot (dom ska komma till stan va?) och kanske ikea? =)
* vinterjacka
* mysiga och varma tumvantar
* katalysator o det andra som må fixas på bilen

ja det var allt jag kom på nu. återkommer kanske med mer!