Sommar

Idag är det sommar. Bara för att jag jobbar. VARFÖR!? Kunde väl ha vare sommar vecka 27 och 29 när jag fick va ledig. För nu blir det inge ledigt heller.. jobbar den här helgen, nästa helg och helgen efter det. och självklart på veckorna också. Förresten jennie jag tror vi aldrig ses för att chefen tycker vi är jobbiga när vi är i samma rum. Men ikväll blir det kul.

Har börjat lite småsmått med städningen nu, tvättat fönstren och ovanför nå skåp i köket. Nästa ställe jag bor på ska ha fläkt ovanför spisen och skåp som går ända upp i taket. blir så fettigt annars.

Imåra blir det stråket, är inge sugen alls nu men man kanske blir.. när minttun kommer fram blir det nog bra!

Igår hämtade jag ut mitt paket, min vevaxelgivare. har inte vågat öppna kartongen än, det är säkert fel grej jag har fått. drömde i natt att jag va ute och körde min pärla och att den gick ganska bra igen. =) Hoppas jens eller fridh kan byta den lite snabbt och lätt, det vore nåt. Fast jag har ju Ådi jag, den gillar jag också.

Nu måste jag samla ihop mina grejer som jag spritt ut i lägenheten den här veckan när jag bott här, jens kommer hem idag. Vill ju inte att han ska behöva komma hem till ett värre bombnedslag än när han for!


Städa städa

Jag borde flyttstäda. putsa fönster och torka ur skåpen i köket. men det  verkar så tråkigt så jag lägger pussel och sitter vid datorn istället. För nu är det flytt på g, alla mina grejer är ute ur lägenheten och det mesta av jens grejer också. Det är ju slut nu. Schlutt..

älskade bilen funkade en dag förra veckan, det var lycka. sen slutade den funka igen och jag blev ledsen. vevaxelgivare är nu beställd och jag hoppas den kommer till helgen.. Sen hoppas jag verkligen den håller sig kry ett tag, ska fixa lite grejs på den sen ska jag nog sälja. köpa nå nytt, nå roligt.. Har Ådi nu, ska nog be pappa sälja den till mig.

Så ligger det till i mitt liv, förresten hittar ni mig aldrig nån annanstans än på macken, och dit hittar ni väl?


Nu är det dags att använda svampen, trasan, skrapan, plasthandskarna och fönsterputsen jag köpte idag. Eller så ska jag lägga lite pussel.