Onsdag

Hade kommit på nåt viktigt att skriva men det har jag glömt igen. så jag tar det lite som det kommer istället.
Kerstin: jag är övertygad om att 08 stod för äckelstockholmare, eftersom det var i år jag såg tröjan och en stockholmare har väl aldrig nå gammalt på sig? =)

Jag är ju matsäkerhetsansvarig på mitt jobb. jorååsåatte... =) Den dagen jag blev det, en måndag i november så anmälde nån stockholmare mig till en kurs jag måste gå, och skrev i anmälan att jag skulle gå i norrland. puckat redan där. Men idag fick jag veta när och vart kursen är. Upplands väsby är väl fasen inte norrland?? det är väl stockholm??


Imåra e jag ledig. Först iaf. då ska jag köpa nå piller som ullis påstår e bra om man är allergisk. Så jag tänkte att jag tror väl på henne då så blir jag av med lite pengar. får säkert lite mer eksem på köpet, nån biverkning måste dom ju ha? Sen är det slut på ledigt för nåt möte en stund på jobbet. sen tänker jag åka därifrån utan att jobba, jag är ju faktiskt ledig..

nu ska jag bli "sådär glad så de pirrar i hela kroppen å mungiporna fastna bak i huvve" säger jennie. får väl se hur det slutar!

Kommentarer
Postat av: jennie

blev du sådär glad? :D

Postat av: Ida

Ja men visst blir man less! Ingen skulle väl komma på tanken att säga att nåt ligger i "södra sverige"

2009-01-18 @ 15:04:40
URL: http://idaa-idaaa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback