Bröllop

Tidigt i torsdags morse lämnade vi östersund för att några timmar senare glida runt på gatorna i umeå.
gled "hem" till bodbyn och flytta in i "vårat" rum. började gräva bland tvätten (den rena) och försökte vara så oskyldig och osynlig som möjligt.. inte enkelt när en nyfiken hund och unge springer runt! men tydligen så gick det bra det också. In till stan med blivande fru nordin som inte fattade nånting. satte oss på restaurang o när tärnan tog fram den stora gröna slipsen och de andra jääääättefina kläderna trillade poletten äntligen ner på henne. MÖHIPPA!! jättegod middag, sälja äggkoppar kondomer och klubbor på strömpilen och sen nästan det allra bästa. sumobrottning! haha fasen va roligt det var! jag var trött efter 4 matcher a 10 sek ungefär, märtha stackarn fick ju gå en rond mot oss alla.. jättekul var det verkligen!! Efter det hamnade vi på oleayrs och där dök även den blivande maken upp. i fin blommig kjol med tillhörande blus och en låång ljus peruk. dom va så söt så båda två.. En kanonkväll blev det med jättemysiga tjejer!

I fredags var två lite segare än andra där "hemma". tur att jag tar lite ansvar och tar det lugnt iaf =) Pga diverse djur/odjur tog vi in på flashigt hotell på kvällen, himla modernt var det! I lördags var ju dagen d. Bröllopspresenten skulle göras klar, köpas presentpapper så det kunde slås in, och dukas i festlokalen och fixas och donas. stressigt blev det, men klart blev det! Hittar till kyrkan i sävar, men måste vända för att åka på ica och köpa ris. inget bröllop utan ris. Jättefint bröllop! ida lekte på altarringen, klättra genom och försökte klättra över och stod framför kamerorna och höll i klänningen med några fingar, som man ska =) Jättekul och fin musik och jättebra! sen tillbaka till stan och festen. Underbart god middag, rödingsoppa till förrätt, oxfile med potatisgratäng och kantarellsås till huvudrätt och chokladmoussetårta som bröllopstårta. kanongott!! =) Vi sjöng och spexa o hade oss, hade hur kul som helst.
dom hade rimmat i festprogrammet om alla gäster ..

Brudens svägerska jobbar på statoilmack
Dag ut och dag in, med varsågod och tack
I trafiken är tempramentet hett
Inte många gör, enligt Sandra, rätt

Det mest klockrena nån nånsin har rimmat om mig!! =D
Sen kom bandet. my god bandet!! The Women är det bästa som hänt sen elvis och slaptones! Dom var verkligen hur bra som helst!! vi festade till två, då hade de flesta med vett gått hem, så vi gick vi också!

Ja så går det till på bröllop i Umeå! Har haft hur kul som helst!! =)

Ska prova ladda upp nån bild på sumobrottningen..!

                                 
                      the women

Kommentarer
Postat av: Tina

Ja, till råga på allt så är man ju säkerligen lurad också?

Fanns ingen som passade från mekonomen eller dylikt, så vi fick åka på självaste Ivars.

Har egen bilmek jag med som tur är, vem vet annars hur priset slutat?=/

Ja bli så lej.

Men kul att du fått leka tjockis iaf! Och rymma iväg från vardagen! Jag tyckte också rimmet lät helt klockrent, och då känner ju jag dig inte alltför väl!



Det var dags att sälja vid jul ungefär, om inte tidigare=P

Hahaha... bort med skiten, jag ska börja gå eller cykla kanske!

Skjut mig vettja! Du borde ha skapligt sikte från er väl?

Nej nu ger jag upp, gonatt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback